Okullar arası yıldızlar badminton il şampiyonası müsabakaları sona erdi

SPOR 08.02.2020 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2195+ kez okundu.
 

Okullar arası yıldızlar badminton il şampiyonası müsabakaları sona erdi

  Yıldız kızlarda Osman Gazi Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde M. Adil İkiz Ortaokulu il şampiyonu oldu. Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Kiremithane Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan turnuvaya 48 okulda toplam 240 öğrencinin katıldığını, okulların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele sergilediklerini söyledi. Öktem, sıralamada ilk 3’e giren takımların Türkiye gurup şampiyonasında İlimizi temsil edeceklerini belirtti. Badminton ’un bölgemizde sürekli geliştiğini, sporcularımızın severek yaptığı bir spor dalı haline geldiğini söyleyen Öktem; tesis, malzeme ve diğer konularda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti. Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır da sporcuları tebrik ederek, sporculara Badminton Türkiye gurup şampiyonasında başarılar diledi.    Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını, Gençlik ve Spor Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve hakemler verdi. Dereceye giren okullar şöyle: Yıldız Kızlar: 1. Osman Gazi Ortaokulu, 2. M. Adil İkiz Ortaokulu, 3. Şükran Çobanoğlu Ortaokulu, 4. Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu Yıldız Erkekler: 1. M. Adil İkiz, Yavuzlar, 2. Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu, 3. Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu, 4. Kılıçarslan Ortaokulu

 

Yıldız kızlarda Osman Gazi Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde M. Adil İkiz Ortaokulu il şampiyonu oldu.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Kiremithane Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda oynanan turnuvaya 48 okulda toplam 240 öğrencinin katıldığını, okulların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele sergilediklerini söyledi. Öktem, sıralamada ilk 3’e giren takımların Türkiye gurup şampiyonasında İlimizi temsil edeceklerini belirtti.

Badminton ’un bölgemizde sürekli geliştiğini, sporcularımızın severek yaptığı bir spor dalı haline geldiğini söyleyen Öktem; tesis, malzeme ve diğer konularda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır da sporcuları tebrik ederek, sporculara Badminton Türkiye gurup şampiyonasında başarılar diledi.   

Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını, Gençlik ve Spor Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve hakemler verdi.

Dereceye giren okullar şöyle:

Yıldız Kızlar: 1. Osman Gazi Ortaokulu, 2. M. Adil İkiz Ortaokulu, 3. Şükran Çobanoğlu Ortaokulu, 4. Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu

Yıldız Erkekler: 1. M. Adil İkiz, Yavuzlar, 2. Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu, 3. Ömer Refika Halıcılar Ortaokulu, 4. Kılıçarslan Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.