OTO TAMİRCİLERDE MUHİTTİN DOĞAN RAKİPSİZ BAŞKAN…

GÜNDEM 12.01.2018 - 11:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2448+ kez okundu.
 

OTO TAMİRCİLERDE MUHİTTİN DOĞAN RAKİPSİZ BAŞKAN…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Muhittin Doğan ve yeni yönetim ile denetim kurulu tek listeyle girilen seçimde, üyelerden tam destek alarak yeniden göreve seçildi.   Adana ESO Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda, Bakanlık Temsilcileri Kürşat Turpçu, Ali Atılgan, Sinem Han, Pınar Çiçek nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Birlik Yönetim Kurulu Üyesi İhami Uygunsözlü, katipliğini de Adana ESOB Genel Sekreteri Sema Kartalmış, Oda Üyeleri Oğuzhan Etiker ve Recep Barak yaptılar   Osmaniye ESOB Başkanı Mehmet Çapar, Türkiye Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf Odası Başkanı Sinan Turhan, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Türkiye Ağaç İşleri Fedarasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, İyi Parti  Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Recai Mercimek ile çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanının da katıldığı genel kurul, Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş'ın divan için verilen teklifi okuması ve seçilenlerin yerini alması ile başladı.   Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız birlikte okundu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilançonun ayrı ayrı okunmasından sonra ibra için üyelerin oylarına başvuruldu. Üyeler, raporları ayrı ayrı kabul edince, yönetim ve denetim kurulu da ibra edilmiş oldu.   Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunarak, üyelerin oylamasına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak Başkan Muhittin Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Sakallı, Ziya Yavuz, İsmail İnce, Hüseyin Türkeri, Doğan Arslanboğa ve Galip Demir ile Denetim Kurulu Üyeleri Servet Doğan, Habib Aydoğdu, Hasan Eliş'den oluşan liste, üyelerin oylamasına sunuldu. Kapalı zarf usulu yapılan seçimde, mevcut tek liste oyları alarak 4 yıllığına yeniden seçilmiş oldu.   Başkan Muhittin Doğan, genel kuruluna katılarak kendilerini onurlandıran başta Adana ESOB Başkanı Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, yeni dönemde başta 3.site yapımı ve LPG sızdırmazlık kontrol şubesi olmak üzere birçok alanda daha faal çalışarak başarılarını katlayacaklarını ifade etti.   Başkan Sözütek de, Seyhan ve Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi gibi iki önemli hizmete imza atan Başkan Doğan'ı kutlayarak, yeni dönemde daha da başarılı olacaklarına inandığını belirtti. 

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Muhittin Doğan ve yeni yönetim ile denetim kurulu tek listeyle girilen seçimde, üyelerden tam destek alarak yeniden göreve seçildi.

 

Adana ESO Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda, Bakanlık Temsilcileri Kürşat Turpçu, Ali Atılgan, Sinem Han, Pınar Çiçek nezaretinde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Birlik Yönetim Kurulu Üyesi İhami Uygunsözlü, katipliğini de Adana ESOB Genel Sekreteri Sema Kartalmış, Oda Üyeleri Oğuzhan Etiker ve Recep Barak yaptılar

 

Osmaniye ESOB Başkanı Mehmet Çapar, Türkiye Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf Odası Başkanı Sinan Turhan, TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Türkiye Ağaç İşleri Fedarasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, İyi Parti  Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Recai Mercimek ile çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanının da katıldığı genel kurul, Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş'ın divan için verilen teklifi okuması ve seçilenlerin yerini alması ile başladı.

 

Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız birlikte okundu. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilançonun ayrı ayrı okunmasından sonra ibra için üyelerin oylarına başvuruldu. Üyeler, raporları ayrı ayrı kabul edince, yönetim ve denetim kurulu da ibra edilmiş oldu.

 

Yeni dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe de okunarak, üyelerin oylamasına sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak Başkan Muhittin Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Sakallı, Ziya Yavuz, İsmail İnce, Hüseyin Türkeri, Doğan Arslanboğa ve Galip Demir ile Denetim Kurulu Üyeleri Servet Doğan, Habib Aydoğdu, Hasan Eliş'den oluşan liste, üyelerin oylamasına sunuldu. Kapalı zarf usulu yapılan seçimde, mevcut tek liste oyları alarak 4 yıllığına yeniden seçilmiş oldu.

 

Başkan Muhittin Doğan, genel kuruluna katılarak kendilerini onurlandıran başta Adana ESOB Başkanı Sözütek olmak üzere tüm esnaf odası ve kooperatif başkanları ile üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederken, yeni dönemde başta 3.site yapımı ve LPG sızdırmazlık kontrol şubesi olmak üzere birçok alanda daha faal çalışarak başarılarını katlayacaklarını ifade etti.

 

Başkan Sözütek de, Seyhan ve Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi gibi iki önemli hizmete imza atan Başkan Doğan'ı kutlayarak, yeni dönemde daha da başarılı olacaklarına inandığını belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.