Sağlıkçılara indirim yapan var mı?

GÜNDEM 03.08.2020 - 16:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1832+ kez okundu.
 

Sağlıkçılara indirim yapan var mı?

  Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, koronavirüsle mücadelede sürecinde tüm riskleri göze alarak vatandaşların sağlığı için koşturan, ter döken zaman zaman da virüse yakalanarak hayatı kaybeden sağlık çalışanlarına özel sektörün indirim fırsatı sunmasını istedi.  Nennioğlu, ekim ayından beri dünyayı Mart ayından beri de Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüsün psikolojileri, sosyal yaşam anlayışını değiştirdiğini hatırlatarak, Sağlık Bakanlığı’nın sürekli dile getirmelerine rağmen özlük ve mali haklarıyla ilgili adım atmadığını söyledi. Nennioğlu, şunları kaydetti: “Ancak bugünkü sitemimiz devlete değil, devletine ayak uydurup sağlık çalışanlarımıza herhangi bir imtiyaz göstermeyen özel sektöre olacaktır. Uzun ve yorucu bir süreçten sonra yeni bir dalganın hemen öncesinde kısa da olsa dinlenmek stres atmak için tatile çıkmaya hazırlanan sağlık çalışanlarımıza indirim yapan bir tane petrol ofisi, bir tane otel, bir tane lokanta vb. yerin haberini maalesef duymadık ve okumadık. Umuyorum ki bu çağrımdan sonra özel sektör bakanlık gibi kulağını tıkamayacak ve kahraman sağlık çalışanlarımıza indirim konusunda yarışa girecektir. Ben de indirim  açıklaması yapan her bir özel sektör yöneticisini ve firmasını  sayfamda paylaşmaktan memnuniyet duyacağım”

 

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, koronavirüsle mücadelede sürecinde tüm riskleri göze alarak vatandaşların sağlığı için koşturan, ter döken zaman zaman da virüse yakalanarak hayatı kaybeden sağlık çalışanlarına özel sektörün indirim fırsatı sunmasını istedi. 
Nennioğlu, ekim ayından beri dünyayı Mart ayından beri de Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüsün psikolojileri, sosyal yaşam anlayışını değiştirdiğini hatırlatarak, Sağlık Bakanlığı’nın sürekli dile getirmelerine rağmen özlük ve mali haklarıyla ilgili adım atmadığını söyledi. Nennioğlu, şunları kaydetti: “Ancak bugünkü sitemimiz devlete değil, devletine ayak uydurup sağlık çalışanlarımıza herhangi bir imtiyaz göstermeyen özel sektöre olacaktır. Uzun ve yorucu bir süreçten sonra yeni bir dalganın hemen öncesinde kısa da olsa dinlenmek stres atmak için tatile çıkmaya hazırlanan sağlık çalışanlarımıza indirim yapan bir tane petrol ofisi, bir tane otel, bir tane lokanta vb. yerin haberini maalesef duymadık ve okumadık. Umuyorum ki bu çağrımdan sonra özel sektör bakanlık gibi kulağını tıkamayacak ve kahraman sağlık çalışanlarımıza indirim konusunda yarışa girecektir. Ben de indirim  açıklaması yapan her bir özel sektör yöneticisini ve firmasını  sayfamda paylaşmaktan memnuniyet duyacağım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.