Şampiyon Kürkçüler Spor oldu

SPOR 30.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2165+ kez okundu.
 

Şampiyon Kürkçüler Spor oldu

  Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan 7 takımın katıldığı ve geleneksel hale gelen  “5’nci Başkanlık Kupası” futbol turnuvası sona erdi. Finalde Baklalı Spor’u 5-0 mağlup eden Kürkçüler Spor şampiyon oldu.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  sporda her zaman dostluk ve kardeşliği ön planda tuttuklarını belirterek,”Turnuvada mücadele eden tüm takımlara kutluyor ve liglerinde başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Spor her zaman kaynaştırıcı ve bütünleştirici olmuştur.” dedi. İncirlik Stadındaki 5’nci Başkanlık Kupası finaline Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, ASKF Başkanı Ahmet Bozan,  Adana Gençlik Spor Şube Müdürü Kadir Gül, Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Cumali Irmak, Kılıçlı Spor Başkanı Mustafa Aksoy, Suluca Spor Kulüp Başkanı Sait Özcoşkun, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Aydınlı, Mustafa Pekel,  bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri, muhtarlar ile çok sayıda sporsever katıldı. Bilal Uludağ,” Lig öncesi yapılan ve ilçemizin 7 güzide kulübü Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Kürkçüler, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor’un katılımı ile gerçekleşen bu turnuva dostluk ve kaynaşma adına çok güzel oldu. Aynı zamanda sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım.  Gençlerimizi her zaman spora teşvik ediyoruz. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Turnuva Adana ve Sarıçam Sporu adına faydalı olmuştur. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonda liglerinde onlara başarılar diliyorum.”diye konuştu. KUPAYI BAŞKAN ULUDAĞ VERDİ Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın final karşılaşmasına geçildi. Finalde ise Kürkçüler ve Baklalı Spor arasında oynandı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kürkçüler Spor 5’nci Başkanlık Futbol Turnuvasının şampiyonu olurken,  Baklalı Spor ikinci oldu. Final karşılaşması sonucunda yapılan törenle şampiyon olan Kürkçüler Spor’un kupasını Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.  İkinci olan Baklalı Spor’un kupasını MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı verdi. Kupaların yanı sıra takım sporcularına madalyaları Başkan Bilal Uludağ, Bünyamin Avcı, Ahmet Bozan ve Mustafa Kızılelma tarafından takıldı. Sarıçam Spor Kulüpleri adına Baklalı Spor Başkanı Murat Mert,  Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a katkıları nedeniyle plaket ve çiçek takdim etti.

 

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan 7 takımın katıldığı ve geleneksel hale gelen  “5’nci Başkanlık Kupası” futbol turnuvası sona erdi. Finalde Baklalı Spor’u 5-0 mağlup eden Kürkçüler Spor şampiyon oldu.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  sporda her zaman dostluk ve kardeşliği ön planda tuttuklarını belirterek,”Turnuvada mücadele eden tüm takımlara kutluyor ve liglerinde başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Spor her zaman kaynaştırıcı ve bütünleştirici olmuştur.” dedi.

İncirlik Stadındaki 5’nci Başkanlık Kupası finaline Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, ASKF Başkanı Ahmet Bozan,  Adana Gençlik Spor Şube Müdürü Kadir Gül, Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Cumali Irmak, Kılıçlı Spor Başkanı Mustafa Aksoy, Suluca Spor Kulüp Başkanı Sait Özcoşkun, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Aydınlı, Mustafa Pekel,  bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri, muhtarlar ile çok sayıda sporsever katıldı.

Bilal Uludağ,” Lig öncesi yapılan ve ilçemizin 7 güzide kulübü Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Kürkçüler, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor’un katılımı ile gerçekleşen bu turnuva dostluk ve kaynaşma adına çok güzel oldu. Aynı zamanda sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım.  Gençlerimizi her zaman spora teşvik ediyoruz. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Turnuva Adana ve Sarıçam Sporu adına faydalı olmuştur. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonda liglerinde onlara başarılar diliyorum.”diye konuştu.

KUPAYI BAŞKAN ULUDAĞ VERDİ

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın final karşılaşmasına geçildi. Finalde ise Kürkçüler ve Baklalı Spor arasında oynandı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kürkçüler Spor 5’nci Başkanlık Futbol Turnuvasının şampiyonu olurken,  Baklalı Spor ikinci oldu.

Final karşılaşması sonucunda yapılan törenle şampiyon olan Kürkçüler Spor’un kupasını Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.  İkinci olan Baklalı Spor’un kupasını MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı verdi. Kupaların yanı sıra takım sporcularına madalyaları Başkan Bilal Uludağ, Bünyamin Avcı, Ahmet Bozan ve Mustafa Kızılelma tarafından takıldı. Sarıçam Spor Kulüpleri adına Baklalı Spor Başkanı Murat Mert,  Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a katkıları nedeniyle plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.