SANGÜN VE GİZİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

06.02.2020 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3446+ kez okundu.
 

SANGÜN VE GİZİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

  Adana’nın tanınmış ailelerinden Sangün Ailesinin biricik oğulları Hasan Can ile Gizir, Ailesinin biricik kızı Seray, Seyhan Otelinde yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi   Dünürler Nadide -Aydın Gizir ve Gülay- Hüseyin Sangün, evlatlarının en mutlu gününde büyük bir heyecan yaşadı. Seyhan Oteli Balo Salonunda hafta sonu gerçekleşen ve 1000’i aşkın seçkin misafirin katıldığı bu muhteşem düğünde, Hüseyin Sangün ve Aydın Gizir konukları kapıda karşıladılar.   İŞ, SİYASET VE CEMİYET HAYATINDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI  Adana’nın tanınmış saygın ailelerinden Sangün ailesinin Mimar oğlu Hasan Can Sangün, İş adamı Aydın Gizir’in  kızı İngilizce öğretmeni olan Seray  Gizir ile dillere destan bir düğününle dünya evine girdi. Çok sayıda iş, siyaset ve cemiyet hayatından önemli isimlerinin de katıldığı düğün töreninde, hem genç çift hem de konuklar doyasıya eğlendi.   İLK DANS ROMANTİK ŞARKILAR EŞLİĞİNDE Mutlu çift Seyhan Otelinde Balo salonuna alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Gelin ve damadı şampanya patlatarak ve konfetilerle karşılayan misafirler, oyun pistine kadar gelin ve damada eşlik ettiler. Düğün başlamadan önce nikahları kıyılan Seray ve Hasan Can çifti daha sonra ilk danslarını romantik bir şarkı eşliğinde yaptı.   ŞAFAK SÖNMEZ KONUKLARI COŞTURDU Ardından sahneye çıkan Adanalı ünlü sanatçı Şafak Sönmez, söylediği bir birinden güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren tören masallardaki düğünleri aratmadı. Düğün sonunda konuklar gelin ve damatla bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler.  

 

Adana’nın tanınmış ailelerinden Sangün Ailesinin biricik oğulları Hasan Can ile Gizir, Ailesinin biricik kızı Seray, Seyhan Otelinde yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

 

Dünürler Nadide -Aydın Gizir ve Gülay- Hüseyin Sangün, evlatlarının en mutlu gününde büyük bir heyecan yaşadı. Seyhan Oteli Balo Salonunda hafta sonu gerçekleşen ve 1000’i aşkın seçkin misafirin katıldığı bu muhteşem düğünde, Hüseyin Sangün ve Aydın Gizir konukları kapıda karşıladılar.

 

İŞ, SİYASET VE CEMİYET HAYATINDAN ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI 

Adana’nın tanınmış saygın ailelerinden Sangün ailesinin Mimar oğlu Hasan Can Sangün, İş adamı Aydın Gizir’in  kızı İngilizce öğretmeni olan Seray  Gizir ile dillere destan bir düğününle dünya evine girdi. Çok sayıda iş, siyaset ve cemiyet hayatından önemli isimlerinin de katıldığı düğün töreninde, hem genç çift hem de konuklar doyasıya eğlendi.

 

İLK DANS ROMANTİK ŞARKILAR EŞLİĞİNDE

Mutlu çift Seyhan Otelinde Balo salonuna alkışlar eşliğinde giriş yaptı. Gelin ve damadı şampanya patlatarak ve konfetilerle karşılayan misafirler, oyun pistine kadar gelin ve damada eşlik ettiler. Düğün başlamadan önce nikahları kıyılan Seray ve Hasan Can çifti daha sonra ilk danslarını romantik bir şarkı eşliğinde yaptı.

 

ŞAFAK SÖNMEZ KONUKLARI COŞTURDU

Ardından sahneye çıkan Adanalı ünlü sanatçı Şafak Sönmez, söylediği bir birinden güzel şarkılarıyla konukları coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren tören masallardaki düğünleri aratmadı. Düğün sonunda konuklar gelin ve damatla bu unutulmaz geceyi ölümsüzleştirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.