TİVİBU kullanıcıları isyanda

GÜNDEM 02.10.2019 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1404+ kez okundu.
 

TİVİBU kullanıcıları isyanda

Türk Telekom tivibu cihaz yokluğu aboneleri canının dan bezdirdi.
  Türk Telekom tarafından sunulan digital platform hizmeti “tivibu” cihaz yokluğu nedeniyle abonelerine adeta can çekiştiriyor. Adana’da son bir ayda yüzlerce abonenin cihazı bozuldu. Aboneler defalarca müşteri hizmetlerine başvurmasına rağmen olumlu yanıt alamamaktan yakınıyor. Aboneler “Bize hizmet verilmiyor, muhatap da bulamıyoruz. tivibu cihazı televizyonu göremiyor bizler de haber izlemekten yoksun kalıyoruz. Bu arızanın giderilmesini istiyoruz” dedi. YETKİLİLER CİHAZ BULUNMADIĞINI DOĞRULADI Türk Telekom yetkilileri, ellerinde cihaz bulunmadığı için bu konuda gelen talepleri karşılayamadıklarını doğruladı. Yetkililer, “Arızanın giderilmesi için genel müdürlük nezdinde girişimlerimiz sürüyor. Cihazlar gelir gelmez tüm teknik ekibimiz sahada olacak ve abonelerin bu talebini en kısa sürede karşılayacak. Ancak şu an sorun devam ediyor. Abonelerin bu konudaki şikayetlerini anlıyoruz. Giderilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu. Türk Telekom tarafından sunulan dijital platform hizmetinin Adana ayağında ciddi sorunlar yaşanıyor. Tivibu cihazları arızalanan aboneler adeta isyanda. Defalarca müşteri hizmetleri birimini aradıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade eden tivibu aboneleri tepkilerini şöyle dile getirdi: “Müşteri hizmetlerini defalarca arıyoruz. Karşımıza çıkan görevli, ‘değerli müşterimiz arızanızın incelenmesi için teknik ekiplerimiz şu tarihte sizi ziyaret edecektir’ diyorlar. Ancak ne verilen tarih ne de günde ne gelen var ne giden. Haftalardır teknik ekibin gelip arızayı gidermesini bekliyoruz. Türkiye ve dünya gündemini izleyebilmek için bu cihazın çalışması gerekiyor. İnterneti de aynı kanaldan aldığımız için arızalı olan cihazdan dolayı sanal dünyaya açılamıyoruz. Ne yazık ki karşımızda ciddi bir muhatap bile bulamıyoruz.” ABONE İPTALİ Arızaların giderilmemesi üzerine onlarca aboneTürk Telekom şubelerine başvurarak aboneliklerinin iptalini istedi. Gazetemize açıklamalarda bulunan tivibu aboneleri şu görüşü dile getirdi: “Otomatik ödeme talimatı vermiş insanlarız. Paralar peşin kesiliyor. Ancak hizmete gelince haftalardır bir cihaz bekliyoruz. Bunun üzerine çareyi aboneliğimizin iptalinde bulduk. Hiç olmazsa abonelik için verdiğimiz parayı ödememiş oluruz. Bizler de yeniden çanak sistemine döneceğiz.”
Türk Telekom tivibu cihaz yokluğu aboneleri canının dan bezdirdi.

 

Türk Telekom tarafından sunulan digital platform hizmeti “tivibu” cihaz yokluğu nedeniyle abonelerine adeta can çekiştiriyor. Adana’da son bir ayda yüzlerce abonenin cihazı bozuldu. Aboneler defalarca müşteri hizmetlerine başvurmasına rağmen olumlu yanıt alamamaktan yakınıyor. Aboneler “Bize hizmet verilmiyor, muhatap da bulamıyoruz. tivibu cihazı televizyonu göremiyor bizler de haber izlemekten yoksun kalıyoruz. Bu arızanın giderilmesini istiyoruz” dedi.

YETKİLİLER CİHAZ BULUNMADIĞINI DOĞRULADI

Türk Telekom yetkilileri, ellerinde cihaz bulunmadığı için bu konuda gelen talepleri karşılayamadıklarını doğruladı. Yetkililer, “Arızanın giderilmesi için genel müdürlük nezdinde girişimlerimiz sürüyor. Cihazlar gelir gelmez tüm teknik ekibimiz sahada olacak ve abonelerin bu talebini en kısa sürede karşılayacak. Ancak şu an sorun devam ediyor. Abonelerin bu konudaki şikayetlerini anlıyoruz. Giderilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Türk Telekom tarafından sunulan dijital platform hizmetinin Adana ayağında ciddi sorunlar yaşanıyor. Tivibu cihazları arızalanan aboneler adeta isyanda. Defalarca müşteri hizmetleri birimini aradıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade eden tivibu aboneleri tepkilerini şöyle dile getirdi: “Müşteri hizmetlerini defalarca arıyoruz. Karşımıza çıkan görevli, ‘değerli müşterimiz arızanızın incelenmesi için teknik ekiplerimiz şu tarihte sizi ziyaret edecektir’ diyorlar. Ancak ne verilen tarih ne de günde ne gelen var ne giden. Haftalardır teknik ekibin gelip arızayı gidermesini bekliyoruz. Türkiye ve dünya gündemini izleyebilmek için bu cihazın çalışması gerekiyor. İnterneti de aynı kanaldan aldığımız için arızalı olan cihazdan dolayı sanal dünyaya açılamıyoruz. Ne yazık ki karşımızda ciddi bir muhatap bile bulamıyoruz.”

ABONE İPTALİ

Arızaların giderilmemesi üzerine onlarca aboneTürk Telekom şubelerine başvurarak aboneliklerinin iptalini istedi. Gazetemize açıklamalarda bulunan tivibu aboneleri şu görüşü dile getirdi: “Otomatik ödeme talimatı vermiş insanlarız. Paralar peşin kesiliyor. Ancak hizmete gelince haftalardır bir cihaz bekliyoruz. Bunun üzerine çareyi aboneliğimizin iptalinde bulduk. Hiç olmazsa abonelik için verdiğimiz parayı ödememiş oluruz. Bizler de yeniden çanak sistemine döneceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.