TSK Güçlendirme Vakfı, Üniversitelilerle el ele

GÜNDEM 28.11.2019 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1724+ kez okundu.
 

TSK Güçlendirme Vakfı, Üniversitelilerle el ele

  Uzun yıllar askeri eğitim kurumlarında konferanslar düzenleyen TSK Güçlendirme Vakfı, sivil üniversitelerde de tanıtım konferansları vermeye başladı. Bu kapsamda 25 Kasım 2019 Pazartesi günü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde, 26 Kasım 2019 Salı günü Gaziantep Üniversitesi’nde, 27 Kasım 2019 Çarşamba günü (dün) Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen konferansa öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Basın ve Tanıtım Halkla İlişkiler Şube Müdürü Kemal Karababa, TUSAŞ Temsilcisi Sinem Yeldan, TSKGV Adana FTK Başkanı Ayhan Kaliç, ROKETSAN Temsilcisi Hüseyin Avni Güner, HAVELSAN Temsilcisi Tuğçe Ateş ve TUSAŞ Temsilcisi Merve Bulazer, Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda, Türk Savunma Sanayi hakkında bilgi verdiler. Üniversiteler öğrencileri ile bir araya gelen TSK Güçlendirme Vakfı ve savunma sanayiine yön veren Bağlı Ortaklıkları temsilcileri, Türk Savunma Sanayiinin bir sonraki kuşağını oluşturacak öğrencilere sektörü ilk ağızdan anlattı. Vakıf Bağlı Ortaklıkları ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN ve HAVELSAN temsilcileri yaptıkları konuşmalarda öğrencilere şirketlerinin üzerinde çalıştığı son projeler ve şirketlerin istihdam politikaları hakkında bilgi verdi. TSK Güçlendirme Vakfı Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Kemal KARABABA, yaptığı konuşmada öğrencileri hayallerinin peşinden koşmaya davet etti. “Kıbrıs Savaşı’ndan sonra o zamanın gençleri mühendisleri hayal ederek, Vakfı ve şirketlerimizi bu günlere getirdi. Bundan sonra sıra size geliyor. Çok çalışarak ve hayal ederek şirketlerimizi en tepeye çıkaracaklar sizlersiniz.” dedi. Konferanslarda; Kahramanmaraş FTK Başkanı Rüstem Özen, Şehitkamil FTK Başkanı Burak Gezici, Adana FTK Başkanı Ayhan Kaliç ve Tarsus FTK Başkanı Elife Aslan da hazır bulundu.

 

Uzun yıllar askeri eğitim kurumlarında konferanslar düzenleyen TSK Güçlendirme Vakfı, sivil üniversitelerde de tanıtım konferansları vermeye başladı. Bu kapsamda 25 Kasım 2019 Pazartesi günü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde, 26 Kasım 2019 Salı günü Gaziantep Üniversitesi’nde, 27 Kasım 2019 Çarşamba günü (dün) Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen konferansa öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Basın ve Tanıtım Halkla İlişkiler Şube Müdürü Kemal Karababa, TUSAŞ Temsilcisi Sinem Yeldan, TSKGV Adana FTK Başkanı Ayhan Kaliç, ROKETSAN Temsilcisi Hüseyin Avni Güner, HAVELSAN Temsilcisi Tuğçe Ateş ve TUSAŞ Temsilcisi Merve Bulazer, Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda, Türk Savunma Sanayi hakkında bilgi verdiler.

Üniversiteler öğrencileri ile bir araya gelen TSK Güçlendirme Vakfı ve savunma sanayiine yön veren Bağlı Ortaklıkları temsilcileri, Türk Savunma Sanayiinin bir sonraki kuşağını oluşturacak öğrencilere sektörü ilk ağızdan anlattı.

Vakıf Bağlı Ortaklıkları ASELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN ve HAVELSAN temsilcileri yaptıkları konuşmalarda öğrencilere şirketlerinin üzerinde çalıştığı son projeler ve şirketlerin istihdam politikaları hakkında bilgi verdi.

TSK Güçlendirme Vakfı Basın Tanıtım ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Kemal KARABABA, yaptığı konuşmada öğrencileri hayallerinin peşinden koşmaya davet etti. “Kıbrıs Savaşı’ndan sonra o zamanın gençleri mühendisleri hayal ederek, Vakfı ve şirketlerimizi bu günlere getirdi. Bundan sonra sıra size geliyor. Çok çalışarak ve hayal ederek şirketlerimizi en tepeye çıkaracaklar sizlersiniz.” dedi.

Konferanslarda; Kahramanmaraş FTK Başkanı Rüstem Özen, Şehitkamil FTK Başkanı Burak Gezici, Adana FTK Başkanı Ayhan Kaliç ve Tarsus FTK Başkanı Elife Aslan da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.