‘VERGİ DAİRESİ AKAMDER İŞ BİRLİĞİ’

GÜNDEM 25.09.2020 - 15:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

‘VERGİ DAİRESİ AKAMDER İŞ BİRLİĞİ’

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Onur Işıklı, Özcan Güngör Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’ hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak iyi dilek temennilerinde bulundular. Ziyarette Kamu Müteahhitlerinin sorunları ve çözüm noktasında neler yapılabilecekleri de ele alındı.   ‘EN İYİ İŞ ORTAKLARIMIZIN BAŞINDA MÜTEAHHİTLER GELİYOR’ Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kurum olarak iş ortağı olarak gördüğümüz mükelleflerin başında müteahhitlerimiz gelmektedir. Bu nedenle elbette sürekli iş birliğimiz sürecektir. Bu konuda Vergi Dairemiz olarak her türlü iş birliğine ve yardıma hazırız. Geçirdiğimiz zor süreçte bu Pandemi den en az zararla etkilenmeyi umuyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Dedi.   ‘VERGİ DAİRESİ AKAMDER İŞ BİRLİĞİ’ AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Adana Vergi Dairesi Başkanlığına Sayın Ümit Güner ‘in atanmasından dolayı ümitli olduğumuzu ifade ediyorum. Kendisinin konulara hâkim olması, donanımlı ve bilgi, birikiminin çok olumlu yansımaları olacağını umuyoruz. Bu vesile ile ilgili Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Kovid-19 sürecinde sağladıkları kolaylıklar ve imkanlar rahatlamamızı sağladı. İnşallah süreci en az zararlarla atlatmayı sağlarız. Sayın Vergi Daire Başkanımız Ümit Güner dende biz Müteahhitler için elzem olan; “İZ” olarak düşen vergilerin bağlı bulundukları Vergi Dairelerinden sorgularının sona erdirilmesini ve 5 000TL ye kadar olan muafiyetin limitinin 10 000TL ye çıkarılması hususunda desteklerini bekliyoruz, nihayetinde bürokratik işlere takılmamıza engel olunacağını düşünüyoruz.” Dedi.
AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Onur Işıklı, Özcan Güngör Adana Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Ümit Güner’ hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak iyi dilek temennilerinde bulundular. Ziyarette Kamu Müteahhitlerinin sorunları ve çözüm noktasında neler yapılabilecekleri de ele alındı.

 

‘EN İYİ İŞ ORTAKLARIMIZIN BAŞINDA MÜTEAHHİTLER GELİYOR’

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Kurum olarak iş ortağı olarak gördüğümüz mükelleflerin başında müteahhitlerimiz gelmektedir. Bu nedenle elbette sürekli iş birliğimiz sürecektir. Bu konuda Vergi Dairemiz olarak her türlü iş birliğine ve yardıma hazırız. Geçirdiğimiz zor süreçte bu Pandemi den en az zararla etkilenmeyi umuyoruz. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Dedi.

 

‘VERGİ DAİRESİ AKAMDER İŞ BİRLİĞİ’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaret ile ilgili açıklamasında; “Adana Vergi Dairesi Başkanlığına Sayın Ümit Güner ‘in atanmasından dolayı ümitli olduğumuzu ifade ediyorum. Kendisinin konulara hâkim olması, donanımlı ve bilgi, birikiminin çok olumlu yansımaları olacağını umuyoruz. Bu vesile ile ilgili Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. Kovid-19 sürecinde sağladıkları kolaylıklar ve imkanlar rahatlamamızı sağladı. İnşallah süreci en az zararlarla atlatmayı sağlarız. Sayın Vergi Daire Başkanımız Ümit Güner dende biz Müteahhitler için elzem olan; “İZ” olarak düşen vergilerin bağlı bulundukları Vergi Dairelerinden sorgularının sona erdirilmesini ve 5 000TL ye kadar olan muafiyetin limitinin 10 000TL ye çıkarılması hususunda desteklerini bekliyoruz, nihayetinde bürokratik işlere takılmamıza engel olunacağını düşünüyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.