Yüreğir Cemevi ne zaman biter?

GÜNDEM 02.02.2020 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2276+ kez okundu.
 

Yüreğir Cemevi ne zaman biter?

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde yapımına başlanan Cemevi hala tamamlanamadı.  4,3 MİLYONA İHALE EDİLMİŞTİ  Özgür mahallesinde 4 katlı kaba inşaatı biten Cemevi’ne, 31 Mart seçimlerinde işbaşına gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bugüne kadar çivi çakmadı. 4,3 milyon liraya ihale edilen Cemevi’nin ne zaman tamamlanarak Alevi cemaatinin hizmetine verileceği bilinmiyor.  KABA İNŞAATI BİTTİ ANCAK! 6 dönüm üzerinde Anadolu Selçuklu mimarisine uygun 3 bin 400 metrekareye oturtulan Yüreğir Cemevi’nin bodrum katında cenaze hizmetleri, zemin katta yemek salonu, birinci katta ise kütüphane, toplantı salonu ve eğitim salonu yer alacak. İkinci katta çok amaçlı salon bulunacak.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü döneminde yapımına başlanan Cemevi hala tamamlanamadı. 

4,3 MİLYONA İHALE EDİLMİŞTİ 
Özgür mahallesinde 4 katlı kaba inşaatı biten Cemevi’ne, 31 Mart seçimlerinde işbaşına gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bugüne kadar çivi çakmadı. 4,3 milyon liraya ihale edilen Cemevi’nin ne zaman tamamlanarak Alevi cemaatinin hizmetine verileceği bilinmiyor. 
KABA İNŞAATI BİTTİ ANCAK!
6 dönüm üzerinde Anadolu Selçuklu mimarisine uygun 3 bin 400 metrekareye oturtulan Yüreğir Cemevi’nin bodrum katında cenaze hizmetleri, zemin katta yemek salonu, birinci katta ise kütüphane, toplantı salonu ve eğitim salonu yer alacak. İkinci katta çok amaçlı salon bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.