Buray Adanalıları coşturdu

 

 

ADANA-Son günlerin hit şarkısı "İstersen" ile büyük çıkış yakalayan, pop müziğin genç ve başarılı sesi Buray, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde hayranlarıyla buluştu.

Yenilenen yüzü ve konsepti ile daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence anlayışıyla şehrin rengi olmayı sürdüren Adana Optimum Alışveriş Merkezi, beşinci  yaşını sevilen şarkıcı Buray’la kutladı.

HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan genç ve yakışıklı şarkıcı Buray, "İstersen", "Sen Sevda Mısın", "Unutmuş Çoktan" gibi sevilen şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Müzik listelerinde ilk sıralara demir atan şarkıları ile Adanalıları coşturan Buray, hayranları ile buluşmanın keyfini yaşadı. Buray'ı alkış yağmuru ile karşılayan hayranları mini konser boyunca da  şarkıcıyla birlikte tempo tuttular.

Konser sonrası düzenlenen imza günü etkinliğinde ziyaretçiler şarkıcı ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Buray, “Bu atmosfer harika. Sizlerle aynı duyguları hissetmek, aynı şarkıda buluşmak muhteşem bir duygu.  İyi ki yanımdasınız. Çok mutluyum, benim enerjim sizlersiniz” dedi. (EGEMEN)