Buray Adanalıları coşturdu

10.04.2016 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1405+ kez okundu.
 

Buray Adanalıları coşturdu

    ADANA-Son günlerin hit şarkısı "İstersen" ile büyük çıkış yakalayan, pop müziğin genç ve başarılı sesi Buray, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde hayranlarıyla buluştu. Yenilenen yüzü ve konsepti ile daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence anlayışıyla şehrin rengi olmayı sürdüren Adana Optimum Alışveriş Merkezi, beşinci  yaşını sevilen şarkıcı Buray’la kutladı. HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ Söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan genç ve yakışıklı şarkıcı Buray, "İstersen", "Sen Sevda Mısın", "Unutmuş Çoktan" gibi sevilen şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Müzik listelerinde ilk sıralara demir atan şarkıları ile Adanalıları coşturan Buray, hayranları ile buluşmanın keyfini yaşadı. Buray'ı alkış yağmuru ile karşılayan hayranları mini konser boyunca da  şarkıcıyla birlikte tempo tuttular. Konser sonrası düzenlenen imza günü etkinliğinde ziyaretçiler şarkıcı ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Buray, “Bu atmosfer harika. Sizlerle aynı duyguları hissetmek, aynı şarkıda buluşmak muhteşem bir duygu.  İyi ki yanımdasınız. Çok mutluyum, benim enerjim sizlersiniz” dedi. (EGEMEN)        

 

 

ADANA-Son günlerin hit şarkısı "İstersen" ile büyük çıkış yakalayan, pop müziğin genç ve başarılı sesi Buray, Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde hayranlarıyla buluştu.

Yenilenen yüzü ve konsepti ile daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence anlayışıyla şehrin rengi olmayı sürdüren Adana Optimum Alışveriş Merkezi, beşinci  yaşını sevilen şarkıcı Buray’la kutladı.

HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SÖYLEDİ

Söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan genç ve yakışıklı şarkıcı Buray, "İstersen", "Sen Sevda Mısın", "Unutmuş Çoktan" gibi sevilen şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirdi. Müzik listelerinde ilk sıralara demir atan şarkıları ile Adanalıları coşturan Buray, hayranları ile buluşmanın keyfini yaşadı. Buray'ı alkış yağmuru ile karşılayan hayranları mini konser boyunca da  şarkıcıyla birlikte tempo tuttular.

Konser sonrası düzenlenen imza günü etkinliğinde ziyaretçiler şarkıcı ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet etme fırsatı buldu. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Buray, “Bu atmosfer harika. Sizlerle aynı duyguları hissetmek, aynı şarkıda buluşmak muhteşem bir duygu.  İyi ki yanımdasınız. Çok mutluyum, benim enerjim sizlersiniz” dedi. (EGEMEN)

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.