Arçelik Telve Pro® İndirimli Fiyatıyla İşinize Keyif Katıyor

 

Türkiye’nin ilk Türk kahvesi makinesini üreten Arçelik, tüketimin yoğun olduğu işletmeler için geliştirdiği Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®’yu Haziran ayında özel kampanyasıyla tüketicilerine sunuyor.

 

Arçelik, otel, restoran, kafe zincirleri (HORECA) ve ofisler gibi yoğun kahve pişirilen işletmeler için geliştirdiği Telve Pro®’da Haziran ayına özel düzenlediği kampanyasıyla tüketicilere çok özel bir seçenek sunuyor. Telve Pro®, 2017 fiyatı üzerinden 500 TL’lik indirimle 4.449 TL yerine 3.999 TL’den Arçelik mağazaları ve Arçelik web sitesinde satışa sunuluyor.

 

Telve Pro® tek seferde 9 fincan kahveyi, 3 farklı seçenekte ve aynı lezzette ikram etme imkânı sağlıyor. CooksensePro® teknolojisi ile kahveler her fincanda aynı köpük kalitesinde ve lezzette hazırlanıyor. Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®; “indüksiyon teknolojisi” ile 3 boyutlu pişirme yaparak, kömür ateşinde pişirilen kahve lezzetini yakalıyor. Ayrıca bu teknoloji kolay temizleme imkânı da sunuyor.

 

Uzun ömürlü kullanımı ve 2 yıl garanti süresi bulunan makinenin üst kısmındaki özel ısıtıcı plaka sayesinde kahve fincanları kurutulabiliyor ve sıcak tutabiliyor. Telve Pro®’da, damacana ya da şebekeden otomatik olarak su çekebilme özelliği bulunuyor. İnoks gövdeye sahip Arçelik Telve Pro®, dayanıklı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.