Arçelik Telve Pro® İndirimli Fiyatıyla İşinize Keyif Katıyor

02.06.2018 - 10:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1874+ kez okundu.
 

Arçelik Telve Pro® İndirimli Fiyatıyla İşinize Keyif Katıyor

  Türkiye’nin ilk Türk kahvesi makinesini üreten Arçelik, tüketimin yoğun olduğu işletmeler için geliştirdiği Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®’yu Haziran ayında özel kampanyasıyla tüketicilerine sunuyor.   Arçelik, otel, restoran, kafe zincirleri (HORECA) ve ofisler gibi yoğun kahve pişirilen işletmeler için geliştirdiği Telve Pro®’da Haziran ayına özel düzenlediği kampanyasıyla tüketicilere çok özel bir seçenek sunuyor. Telve Pro®, 2017 fiyatı üzerinden 500 TL’lik indirimle 4.449 TL yerine 3.999 TL’den Arçelik mağazaları ve Arçelik web sitesinde satışa sunuluyor.   Telve Pro® tek seferde 9 fincan kahveyi, 3 farklı seçenekte ve aynı lezzette ikram etme imkânı sağlıyor. CooksensePro® teknolojisi ile kahveler her fincanda aynı köpük kalitesinde ve lezzette hazırlanıyor. Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®; “indüksiyon teknolojisi” ile 3 boyutlu pişirme yaparak, kömür ateşinde pişirilen kahve lezzetini yakalıyor. Ayrıca bu teknoloji kolay temizleme imkânı da sunuyor.   Uzun ömürlü kullanımı ve 2 yıl garanti süresi bulunan makinenin üst kısmındaki özel ısıtıcı plaka sayesinde kahve fincanları kurutulabiliyor ve sıcak tutabiliyor. Telve Pro®’da, damacana ya da şebekeden otomatik olarak su çekebilme özelliği bulunuyor. İnoks gövdeye sahip Arçelik Telve Pro®, dayanıklı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.                                  

 

Türkiye’nin ilk Türk kahvesi makinesini üreten Arçelik, tüketimin yoğun olduğu işletmeler için geliştirdiği Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®’yu Haziran ayında özel kampanyasıyla tüketicilerine sunuyor.

 

Arçelik, otel, restoran, kafe zincirleri (HORECA) ve ofisler gibi yoğun kahve pişirilen işletmeler için geliştirdiği Telve Pro®’da Haziran ayına özel düzenlediği kampanyasıyla tüketicilere çok özel bir seçenek sunuyor. Telve Pro®, 2017 fiyatı üzerinden 500 TL’lik indirimle 4.449 TL yerine 3.999 TL’den Arçelik mağazaları ve Arçelik web sitesinde satışa sunuluyor.

 

Telve Pro® tek seferde 9 fincan kahveyi, 3 farklı seçenekte ve aynı lezzette ikram etme imkânı sağlıyor. CooksensePro® teknolojisi ile kahveler her fincanda aynı köpük kalitesinde ve lezzette hazırlanıyor. Profesyonel Türk Kahvesi Makinesi Telve Pro®; “indüksiyon teknolojisi” ile 3 boyutlu pişirme yaparak, kömür ateşinde pişirilen kahve lezzetini yakalıyor. Ayrıca bu teknoloji kolay temizleme imkânı da sunuyor.

 

Uzun ömürlü kullanımı ve 2 yıl garanti süresi bulunan makinenin üst kısmındaki özel ısıtıcı plaka sayesinde kahve fincanları kurutulabiliyor ve sıcak tutabiliyor. Telve Pro®’da, damacana ya da şebekeden otomatik olarak su çekebilme özelliği bulunuyor. İnoks gövdeye sahip Arçelik Telve Pro®, dayanıklı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.