Süper Amatör Lig’de heyecan fırtınası

A Grubu’nda 20 puanla Pozantı Belediyespor namağlup olarak lider durumda. Anadolu 19 Mayısspor 20 puan ve gol averajıyla ikinci olurken, geçen hafta deplasmanda Pozantı Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Yapı Meslekspor ise 17 puanla üçüncülüğünü korudu. Bu grupta 4 puanlı İncirlikspor ve 3 puana sahip Ceyhan Doğanspor düşme potasında bulunuyor.

B Grubu’nda geçen hafta düşme potasında bulunan Gülpınarspor’ı 12-0 mağlup eden 18 puanlı Adaletgücü liderlik koltuğunda otururken, Baklalıspor’a 1-0 mağlup olan Cihangirspor gol averajıyla 16 puanla ikinci sırada yer aldı. Ligde yaptığı çıkışla dikkat çeken Baklalıspor ise 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu grupta 9 puanlı Gülpınarspor ve 1 puanlı Yüreğirgücü düşme potasında yer aldı.
C Grubu’nda da kıran kırana mücadele devam ediyor. Hafta sonu Seyhangücü ile 2-2 berabere kalarak önemli 2 puan kaybeden lider Karataş Belediyespor 16 puanla lider. Kabasakal Gençlikspor’u 3-1 mağlup eden Toroslar 1922 Spor is 15 puanla ikinci, 14 puanlı Kabasakal Gençlikspor üçüncü sırada. Bu grupta 8 puanı bulunan Devecispor, Kozanspor’a 3-2 mağlup olarak düşme potasına girdi. Son sırada ise 2 puanlı Yüreğir Demirspor bulunuyor. Son hafta oynadıkları Seyhan Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Yüreğir Demirspor rakibinin ateş hattına yaklaşmasına sebep oldu.