Süper Amatör Lig’de heyecan fırtınası

SPOR 27.12.2023 - 11:56, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:56 2512+ kez okundu.
 

Süper Amatör Lig’de heyecan fırtınası

Adana Süper Amatör Lig ve alt liglere yeni yıl tatil arası verildi. Kulüpler yeni yıl tatilinin yanı sıra arayı verimli değerlendirmeye çalışacak.
A Grubu’nda 20 puanla Pozantı Belediyespor namağlup olarak lider durumda. Anadolu 19 Mayısspor 20 puan ve gol averajıyla ikinci olurken, geçen hafta deplasmanda Pozantı Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Yapı Meslekspor ise 17 puanla üçüncülüğünü korudu. Bu grupta 4 puanlı İncirlikspor ve 3 puana sahip Ceyhan Doğanspor düşme potasında bulunuyor. B Grubu’nda geçen hafta düşme potasında bulunan Gülpınarspor’ı 12-0 mağlup eden 18 puanlı Adaletgücü liderlik koltuğunda otururken, Baklalıspor’a 1-0 mağlup olan Cihangirspor gol averajıyla 16 puanla ikinci sırada yer aldı. Ligde yaptığı çıkışla dikkat çeken Baklalıspor ise 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu grupta 9 puanlı Gülpınarspor ve 1 puanlı Yüreğirgücü düşme potasında yer aldı. C Grubu’nda da kıran kırana mücadele devam ediyor. Hafta sonu Seyhangücü ile 2-2 berabere kalarak önemli 2 puan kaybeden lider Karataş Belediyespor 16 puanla lider. Kabasakal Gençlikspor’u 3-1 mağlup eden Toroslar 1922 Spor is 15 puanla ikinci, 14 puanlı Kabasakal Gençlikspor üçüncü sırada. Bu grupta 8 puanı bulunan Devecispor, Kozanspor’a 3-2 mağlup olarak düşme potasına girdi. Son sırada ise 2 puanlı Yüreğir Demirspor bulunuyor. Son hafta oynadıkları Seyhan Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Yüreğir Demirspor rakibinin ateş hattına yaklaşmasına sebep oldu.
Adana Süper Amatör Lig ve alt liglere yeni yıl tatil arası verildi. Kulüpler yeni yıl tatilinin yanı sıra arayı verimli değerlendirmeye çalışacak.

A Grubu’nda 20 puanla Pozantı Belediyespor namağlup olarak lider durumda. Anadolu 19 Mayısspor 20 puan ve gol averajıyla ikinci olurken, geçen hafta deplasmanda Pozantı Belediyespor’a 2-0 mağlup olan Yapı Meslekspor ise 17 puanla üçüncülüğünü korudu. Bu grupta 4 puanlı İncirlikspor ve 3 puana sahip Ceyhan Doğanspor düşme potasında bulunuyor.

B Grubu’nda geçen hafta düşme potasında bulunan Gülpınarspor’ı 12-0 mağlup eden 18 puanlı Adaletgücü liderlik koltuğunda otururken, Baklalıspor’a 1-0 mağlup olan Cihangirspor gol averajıyla 16 puanla ikinci sırada yer aldı. Ligde yaptığı çıkışla dikkat çeken Baklalıspor ise 16 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Bu grupta 9 puanlı Gülpınarspor ve 1 puanlı Yüreğirgücü düşme potasında yer aldı.
C Grubu’nda da kıran kırana mücadele devam ediyor. Hafta sonu Seyhangücü ile 2-2 berabere kalarak önemli 2 puan kaybeden lider Karataş Belediyespor 16 puanla lider. Kabasakal Gençlikspor’u 3-1 mağlup eden Toroslar 1922 Spor is 15 puanla ikinci, 14 puanlı Kabasakal Gençlikspor üçüncü sırada. Bu grupta 8 puanı bulunan Devecispor, Kozanspor’a 3-2 mağlup olarak düşme potasına girdi. Son sırada ise 2 puanlı Yüreğir Demirspor bulunuyor. Son hafta oynadıkları Seyhan Belediyespor’la 0-0 berabere kalan Yüreğir Demirspor rakibinin ateş hattına yaklaşmasına sebep oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.