Atlas Tigers’tan dostluk yemeği

SPOR 19.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1111+ kez okundu.
 

Atlas Tigers’tan dostluk yemeği

Atlas Tigers Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dardağan, takım yöneticileri ve sporcularla yemekte biraraya geldi.
Dardağan, sporcuların moral ve motivasyonlarını her zaman en üst seviyede tutmak istediklerini belirterek, “Gençlerimizin spora yönlendirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Her zaman sorunları görüşerek sonuca ulaşmanın çabasında olacağız” dedi.   Bölgesel Amatör Ligi’ne hazırlanan Atlas Tigers Spor Kulübü sporcularıyla toplantılarının devam edeceğini kaydeden Dardağan, “Şehrimizdeki tüm spor müsabakalarına katılarak en üst düzeyde başarılar elde etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Dardağan, tüm sporculara ve yönetimdeki arkadaşlarına başarı diledi.
Atlas Tigers Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dardağan, takım yöneticileri ve sporcularla yemekte biraraya geldi.

Dardağan, sporcuların moral ve motivasyonlarını her zaman en üst seviyede tutmak istediklerini belirterek, “Gençlerimizin spora yönlendirilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Her zaman sorunları görüşerek sonuca ulaşmanın çabasında olacağız” dedi.

 

Bölgesel Amatör Ligi’ne hazırlanan Atlas Tigers Spor Kulübü sporcularıyla toplantılarının devam edeceğini kaydeden Dardağan, “Şehrimizdeki tüm spor müsabakalarına katılarak en üst düzeyde başarılar elde etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Dardağan, tüm sporculara ve yönetimdeki arkadaşlarına başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.