BAŞKAN ADAYI ÖZER: SARIÇAM 5 YILDA BAMBAŞKA OLACAK!

SİYASET 22.03.2024 - 11:55, Güncelleme: 22.03.2024 - 11:55 1551+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAYI ÖZER: SARIÇAM 5 YILDA BAMBAŞKA OLACAK!

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
 Adaylığı açıklandığı günden bu yana vakit kaybetmeksizin sahaya inen Özer Sarıçam toplumun her kesiminden yoğun ilgi görüyor. Yoğun çalışma programına sabahın erken saatlerinde başlayan Başkan Adayı Özer ilçenin değişik mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılmak için adeta zamanla yarışıyor. Düzenlenen toplantı ve organizasyonların tamamına katılmak için büyük özen gösteren Özer gerek hayata geçirmeyi planladığı projeler gerekse halkın nabzını tutan söylemleri ile göz dolduruyor. Çalışmalarına ilişkin kısa bir bilgilendirmede bulunan başkan adayı Özer, sandıktan zaferle ayrılacaklarının altını çizerek şunları söyledi:" Yerel seçim çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Kamuoyu yoklamaları da bizi bir hayli mutlu ediyor. Her vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz, her vatandaşımızın sorun, öneri ve taleplerini bizzat can kulağıyla dinliyoruz. Seçim ziyaretleri yapıyoruz, gece gündüz demeden sahalarda halkımızın nabzını tutuyoruz. Tek tek kapıları çalarak projelerimizi anlatıyoruz ve vatandaşlarımıza 5 yıl içerisinde değişimi fark edecekleri bir Sarıçam bırakacağımızı söylüyoruz. Bu zamana kadar bizi destekleyen, desteklemeyen. Yanımızda olan, olmayan bir, gülümsemesi ile içimizi sımsıcak eden, bizlere korkmadan dertlerini anlatan bütün vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim"dedi.    
İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 Adaylığı açıklandığı günden bu yana vakit kaybetmeksizin sahaya inen Özer Sarıçam toplumun her kesiminden yoğun ilgi görüyor.

Yoğun çalışma programına sabahın erken saatlerinde başlayan Başkan Adayı Özer ilçenin değişik mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılmak için adeta zamanla yarışıyor. Düzenlenen toplantı ve organizasyonların tamamına katılmak için büyük özen gösteren Özer gerek hayata geçirmeyi planladığı projeler gerekse halkın nabzını tutan söylemleri ile göz dolduruyor. Çalışmalarına ilişkin kısa bir bilgilendirmede bulunan başkan adayı Özer, sandıktan zaferle ayrılacaklarının altını çizerek şunları söyledi:" Yerel seçim çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Kamuoyu yoklamaları da bizi bir hayli mutlu ediyor. Her vatandaşımıza dokunmaya çalışıyoruz, her vatandaşımızın sorun, öneri ve taleplerini bizzat can kulağıyla dinliyoruz. Seçim ziyaretleri yapıyoruz, gece gündüz demeden sahalarda halkımızın nabzını tutuyoruz. Tek tek kapıları çalarak projelerimizi anlatıyoruz ve vatandaşlarımıza 5 yıl içerisinde değişimi fark edecekleri bir Sarıçam bırakacağımızı söylüyoruz. Bu zamana kadar bizi destekleyen, desteklemeyen. Yanımızda olan, olmayan bir, gülümsemesi ile içimizi sımsıcak eden, bizlere korkmadan dertlerini anlatan bütün vatandaşlarımıza teşekkürü borç bilirim"dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.