BÜYÜKGENÇ'TEN VEFA ÖRNEĞİ

GÜNDEM 20.03.2024 - 17:18, Güncelleme: 20.03.2024 - 18:12 2670+ kez okundu.
 

BÜYÜKGENÇ'TEN VEFA ÖRNEĞİ

Ela Büyükgenç'in Seyhan'a Yönelik Vefa Dolu Ziyaretleri Dikkat Çekiyor
Yerel seçimlere sayılı günler kala Seyhan Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ela Büyükgenç, Seyhan'ın her köşesini ziyaret ederek bölge halkının nabzını tutuyor. Büyükgenç'in ziyaretleri, sadece seçim propagandası değil, aynı zamanda toplumun gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm önerileri sunma çabası olarak görülüyor.Son olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Adana şubesini ziyaret eden Büyükgenç, dernek başkanı Mehmet Ali Bakır ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Burada şehit ve gazilere olan saygısını dile getiren Büyükgenç, onların fedakarlıklarının ülkenin huzur ve güvenliği için ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Halka hizmet etmenin en önemli yollarından birinin şehit ve gazilere sahip çıkmak olduğunu belirten Büyükgenç, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti. "MİLLİ DEĞERLERİMİZ NESİLDEN NESİLE AKTARILMALI" Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'nin Genel Başkanı İrfan Söker'i ziyaret eden Büyükgenç, derneğin milli mücadele ruhunu canlı tutma ve milli değerleri gelecek nesillere aktarma çabalarını takdirle karşıladı. Adana'nın zengin tarihine vurgu yapan Başkan Söker, milli mücadele yıllarında bu topraklar için canlarını veren şehitlerin anısının yaşatılmasının önemini  vurgulayarak Büyükgenç'e derneğin simgesi kalpak ve rozeti takdim etti. Büyükgenç'in Seyhan'daki bu yoğun ziyaret programı, sadece seçim öncesinde değil, aynı zamanda göreve gelmesi halinde de halkla sürekli iletişim halinde olacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Toplumun gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Büyükgenç'in bu tutumu, bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor ve seçim sürecinde destek buluyor
Ela Büyükgenç'in Seyhan'a Yönelik Vefa Dolu Ziyaretleri Dikkat Çekiyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Seyhan Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ela Büyükgenç, Seyhan'ın her köşesini ziyaret ederek bölge halkının nabzını tutuyor. Büyükgenç'in ziyaretleri, sadece seçim propagandası değil, aynı zamanda toplumun gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm önerileri sunma çabası olarak görülüyor.Son olarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Adana şubesini ziyaret eden Büyükgenç, dernek başkanı Mehmet Ali Bakır ile uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Burada şehit ve gazilere olan saygısını dile getiren Büyükgenç, onların fedakarlıklarının ülkenin huzur ve güvenliği için ne kadar değerli olduğunu vurguladı. Halka hizmet etmenin en önemli yollarından birinin şehit ve gazilere sahip çıkmak olduğunu belirten Büyükgenç, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

"MİLLİ DEĞERLERİMİZ NESİLDEN NESİLE AKTARILMALI"
Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'nin Genel Başkanı İrfan Söker'i ziyaret eden Büyükgenç, derneğin milli mücadele ruhunu canlı tutma ve milli değerleri gelecek nesillere aktarma çabalarını takdirle karşıladı. Adana'nın zengin tarihine vurgu yapan Başkan Söker, milli mücadele yıllarında bu topraklar için canlarını veren şehitlerin anısının yaşatılmasının önemini  vurgulayarak Büyükgenç'e derneğin simgesi kalpak ve rozeti takdim etti. Büyükgenç'in Seyhan'daki bu yoğun ziyaret programı, sadece seçim öncesinde değil, aynı zamanda göreve gelmesi halinde de halkla sürekli iletişim halinde olacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Toplumun gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Büyükgenç'in bu tutumu, bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor ve seçim sürecinde destek buluyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.