Dr. Maraşlıoğlu, “Tüm Ayrıntılarıyla Veraset ve İntikal Vergisi”ni anlattı

23.11.2022 - 18:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1501+ kez okundu.
 

Dr. Maraşlıoğlu, “Tüm Ayrıntılarıyla Veraset ve İntikal Vergisi”ni anlattı

Yeminli Mali Müşavir Dr. Secattin Maraşlıoğlu’nun, “Örneklemeli Tüm Ayrıntılarıyla Veraset ve İntikal Vergisi”ni anlattığı kitabı Karahan Yayınları’ndan çıktı.    Maraşlıoğlu, Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu Yorumu ve Açıklamaları’na ilişkin eserde, 7338 sayılı Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu yanında diğer vergi kanunları, ticaret kanunu, borçlar hukuku, medeni hukuk, miras hukuku, genel tebliğler, Danıştay kararları ile mükelleflerin, Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan veya ilgili makamlardan, vergi durumlarıyla ilgili tereddüt ettikleri konularda, tereddütlerini gidermek üzere istedikleri, karşılığında bu idarelerce kendilerine verilen cevaplardan da faydalandı.    Adana İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümü’nden mezun olan Maraşlıoğlu, 1980’de kendi ofisini kurup Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalıştı. Maraşlıoğlu, Adana Mersin, İstanbul ve Mardin olmak üzere çevre illerde de birçok şirketin işlemlerinin tasdik ve vergi danışmanlığında uzmanlaştı.

Yeminli Mali Müşavir Dr. Secattin Maraşlıoğlu’nun, “Örneklemeli Tüm Ayrıntılarıyla Veraset ve İntikal Vergisi”ni anlattığı kitabı Karahan Yayınları’ndan çıktı. 

 

Maraşlıoğlu, Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu Yorumu ve Açıklamaları’na ilişkin eserde, 7338 sayılı Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu yanında diğer vergi kanunları, ticaret kanunu, borçlar hukuku, medeni hukuk, miras hukuku, genel tebliğler, Danıştay kararları ile mükelleflerin, Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan veya ilgili makamlardan, vergi durumlarıyla ilgili tereddüt ettikleri konularda, tereddütlerini gidermek üzere istedikleri, karşılığında bu idarelerce kendilerine verilen cevaplardan da faydalandı. 

 


Adana İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi İşletme Bölümü’nden mezun olan Maraşlıoğlu, 1980’de kendi ofisini kurup Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalıştı. Maraşlıoğlu, Adana Mersin, İstanbul ve Mardin olmak üzere çevre illerde de birçok şirketin işlemlerinin tasdik ve vergi danışmanlığında uzmanlaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.