Erkan’da karne heyecanı

EĞİTİM 18.06.2021 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1373+ kez okundu.
 

Erkan’da karne heyecanı

    Adana’da kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilerini kültürel, sosyal, sportif ve sanatsal yönlerden de destekleyen Erkan Koleji’nde karne heyecanı yaşandı. Erkan Koleji’nin Adana’nın Sarıçam ilçesindeki merkez kampüsü ile Çukurova Kampüsü’nde bir üst sınıfa geçen öğrencilerin karne heyecanlarına veliler de ortak oldular. Pandemi nedeniyle genel bir törenin yapılamadığı karne gününde veliler çocuklarıyla birlikte kampüslere geldiler. Birinci sınıf  öğrencileri ise ilk karne almanın heyecanını kucaklarına atladıkları anne-babalarıyla paylaştılar. Pandeminin etkileri nedeniyle sıkıntılı bir eğitim-öğretim döneminde birinci sınıfı okuyan öğrenciler, öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve velilerin işbirliğiyle okuma-yazmayı başarıyla öğrenip, bilgiyle donatıldılar. Öğrencileri kutlayan Erkan Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, “Yaklaşık 2 yıldır dünyayı etkisi altına alan pandeminin olumsuz etkileri, maalesef yüz yüze eğitimi de sekteye uğrattı. Buna rağmen, Erkan Koleji olarak yüz yüze verdiğimiz kaliteli eğitimi, uzaktan online eğitimde de başarıyla sürdürerek, öğrencilerimizin yanında olduk. Pandeminin bunalttığı öğrencilerimizin güzel, keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum. Dileğimiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda pandeminin yok olması, hayatımızın normalleşmesi ve özlemini çektiğimiz yüz yüze eğitim günlerine dönmemizdir” dedi.

 

 

Adana’da kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilerini kültürel, sosyal, sportif ve sanatsal yönlerden de destekleyen Erkan Koleji’nde karne heyecanı yaşandı. Erkan Koleji’nin Adana’nın Sarıçam ilçesindeki merkez kampüsü ile Çukurova Kampüsü’nde bir üst sınıfa geçen öğrencilerin karne heyecanlarına veliler de ortak oldular. Pandemi nedeniyle genel bir törenin yapılamadığı karne gününde veliler çocuklarıyla birlikte kampüslere geldiler.

Birinci sınıf  öğrencileri ise ilk karne almanın heyecanını kucaklarına atladıkları anne-babalarıyla paylaştılar. Pandeminin etkileri nedeniyle sıkıntılı bir eğitim-öğretim döneminde birinci sınıfı okuyan öğrenciler, öğretmenlerinin özverili çalışmaları ve velilerin işbirliğiyle okuma-yazmayı başarıyla öğrenip, bilgiyle donatıldılar. Öğrencileri kutlayan Erkan Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, “Yaklaşık 2 yıldır dünyayı etkisi altına alan pandeminin olumsuz etkileri, maalesef yüz yüze eğitimi de sekteye uğrattı. Buna rağmen, Erkan Koleji olarak yüz yüze verdiğimiz kaliteli eğitimi, uzaktan online eğitimde de başarıyla sürdürerek, öğrencilerimizin yanında olduk. Pandeminin bunalttığı öğrencilerimizin güzel, keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum. Dileğimiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nda pandeminin yok olması, hayatımızın normalleşmesi ve özlemini çektiğimiz yüz yüze eğitim günlerine dönmemizdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.