Gündoğdu MUN fırtınası

DÜNYA 29.01.2024 - 11:05, Güncelleme: 29.01.2024 - 11:05 1287+ kez okundu.
 

Gündoğdu MUN fırtınası

Adana Gündoğdu Koleji, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardan olan MUN (Model United Nations) toplantısının 7’ncisine ev sahipliği yaptı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, emeği geçenleri kutladı.
DR. GÜNDOĞDU: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenci, öğretmen, idareci ve takım arkadaşlarının yine müthiş bir etkinliğe imza attıklarını belirtip, “MUN toplantıları çok prestijli ve öğrencilerin kendilerini doğru ifade etme anlamında önemli kazanım sağlayan bir etkinliktir. Bu yıl yine dolu dolu geçti. Tüm emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. G-MUN etkinliği şehir içi ve şehir dışından farklı devlet ve özel okullardan 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler müthiş bir etkinlikte olduklarını söyleyip Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ettiler. BERNA MERAL:MUTLU OLDUK Adana Gündoğdu Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Berna Meral, İngilizce konuşmasında MUN toplantılarının İngilizce gerçekleşen bölümlerinde öğrencilerinin yabancı dil konusundaki başarılarının ortaya çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Adana Gündoğdu Koleji, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardan olan MUN (Model United Nations) toplantısının 7’ncisine ev sahipliği yaptı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, emeği geçenleri kutladı.

DR. GÜNDOĞDU: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrenci, öğretmen, idareci ve takım arkadaşlarının yine müthiş bir etkinliğe imza attıklarını belirtip, “MUN toplantıları çok prestijli ve öğrencilerin kendilerini doğru ifade etme anlamında önemli kazanım sağlayan bir etkinliktir. Bu yıl yine dolu dolu geçti. Tüm emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. G-MUN etkinliği şehir içi ve şehir dışından farklı devlet ve özel okullardan 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler müthiş bir etkinlikte olduklarını söyleyip Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ettiler.

BERNA MERAL:MUTLU OLDUK

Adana Gündoğdu Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Berna Meral, İngilizce konuşmasında MUN toplantılarının İngilizce gerçekleşen bölümlerinde öğrencilerinin yabancı dil konusundaki başarılarının ortaya çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.