Portakal çiçekli karşılama

KÜLTÜR-SANAT 07.04.2016 - 19:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1900+ kez okundu.
 

Portakal çiçekli karşılama

    ADANA-Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü’nün ‘’Yüreğir Yüreğimiz’’ projesi ilçe genelinde okulları hareketlendirirken, Kaymakam Fatih Genel Havutlu İlkokulu’ndaki okuma etkinliğine katılarak öğrencilere kitap hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç ve İlçe Emniyet Müdürü Namık Kemal Darıcı ile birlikte Havutlu İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Fatih Genel’i okul Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, Köy Muhtarı  Aydın Serin, Öğretmen ve veliler ile köyün ileri gelenleri karşıladı. Okul öğrencileri ise Kaymakam Fatih Genel’e portakal çiçeğinden yapılan doğal kolye hediye ettiler. Yüreğir Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim öğretim veren tüm okullardaki öğretmen, öğrenci ve velilerin el ele vererek eğitim kalitesini yükseltme amaçlı proje kapsamında, Kaymakam Fatih Genel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, ilçe emniyet Müdürü Namık Kemal Darıcı,  öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte portakal ağaçlarının gölgesinde kitap okudular. Öğrencilere çeşitli kitaplar hediye ettiler. Kaymakam Genel daha sonra okulu gezerek diğer faaliyetler hakkın da bilgi aldı. Bu arada öğrencilerinin hobi bahçesine de büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Fatih Genel, bu faaliyet ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının artırıldığını, öğretmen ve öğrenci velilerinin ilgilerinin ise sevindirici olduğunu söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, ‘’Yüreğir Yüreğimiz’’ projesi ile ilçedeki tüm okulları heyecan sardığını, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin eğitime yönelik çeşitli projeler üretmeye başladıklarını ifade etti. Okul Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ise öğrencilerinin Portakal çiçeği kokulu bahçede öğretmen ve velilerin desteği ile kitap okuma alışkanlıklarının artırıldığını ifade etti.  

 

 

ADANA-Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü’nün ‘’Yüreğir Yüreğimiz’’ projesi ilçe genelinde okulları hareketlendirirken, Kaymakam Fatih Genel Havutlu İlkokulu’ndaki okuma etkinliğine katılarak öğrencilere kitap hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç ve İlçe Emniyet Müdürü Namık Kemal Darıcı ile birlikte Havutlu İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Fatih Genel’i okul Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, Köy Muhtarı  Aydın Serin, Öğretmen ve veliler ile köyün ileri gelenleri karşıladı. Okul öğrencileri ise Kaymakam Fatih Genel’e portakal çiçeğinden yapılan doğal kolye hediye ettiler.

Yüreğir Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim öğretim veren tüm okullardaki öğretmen, öğrenci ve velilerin el ele vererek eğitim kalitesini yükseltme amaçlı proje kapsamında, Kaymakam Fatih Genel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, ilçe emniyet Müdürü Namık Kemal Darıcı,  öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte portakal ağaçlarının gölgesinde kitap okudular. Öğrencilere çeşitli kitaplar hediye ettiler.

Kaymakam Genel daha sonra okulu gezerek diğer faaliyetler hakkın da bilgi aldı. Bu arada öğrencilerinin hobi bahçesine de büyük ilgi gösterdi.

Kaymakam Fatih Genel, bu faaliyet ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının artırıldığını, öğretmen ve öğrenci velilerinin ilgilerinin ise sevindirici olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kılınç, ‘’Yüreğir Yüreğimiz’’ projesi ile ilçedeki tüm okulları heyecan sardığını, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin eğitime yönelik çeşitli projeler üretmeye başladıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ ise öğrencilerinin Portakal çiçeği kokulu bahçede öğretmen ve velilerin desteği ile kitap okuma alışkanlıklarının artırıldığını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.