Bingöl ve Torun denetime geldi

SİYASET 08.04.2016 - 18:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2302+ kez okundu.
 

Bingöl ve Torun denetime geldi

  CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, dün Adana’daydı.   GELME NEDENLERİ AÇIKLANMADI Seyhan ve Çukurova Belediyelerini ziyaret eden, partililerle buluşan Genel Başkan Yardımcılarının Adana’ya ne için geldikleri ise açıklanmadı. Hem genel merkez, hem de Adana örgütlerinden sızan bilgilere göre genel başkan yardımcıları kente denetim için geldi.   ÖRGÜTLER ÜZERİNDE HAKİMİYET Mİ? Genel Başkan Yardımcılarının gelme nedenlerinin örgütleri denetlemek olduğu öğrenildi. Baz iddialara göre de örgütler üzerinde hakim olmak amacıyla bu ziyaret gerçekleşti. Bugün de Genel Başkan Yardımcılarından Veli Ağbaba Adana’da olacak. Ağbaba, bir panelde konuşacak. 

 

CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Seyit Torun, dün Adana’daydı.

 

GELME NEDENLERİ AÇIKLANMADI

Seyhan ve Çukurova Belediyelerini ziyaret eden, partililerle buluşan Genel Başkan Yardımcılarının Adana’ya ne için geldikleri ise açıklanmadı. Hem genel merkez, hem de Adana örgütlerinden sızan bilgilere göre genel başkan yardımcıları kente denetim için geldi.

 

ÖRGÜTLER ÜZERİNDE HAKİMİYET Mİ?

Genel Başkan Yardımcılarının gelme nedenlerinin örgütleri denetlemek olduğu öğrenildi. Baz iddialara göre de örgütler üzerinde hakim olmak amacıyla bu ziyaret gerçekleşti. Bugün de Genel Başkan Yardımcılarından Veli Ağbaba Adana’da olacak. Ağbaba, bir panelde konuşacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.