SÖZÜTEK'TEN BİNGÖL, SİİRT VE HAKKARİ'DEKİ HAİN SALDIRILARA SERT TEPKİ...
SÖZÜTEK'TEN BİNGÖL, SİİRT VE HAKKARİ'DEKİ HAİN SALDIRILARA SERT TEPKİ...
ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK:
"ASKERİMİZİ, POLİSİMİZİ KATLEDENLERİ LANETLİYORUM"
"UNUTULMASIN, SU UYUR, DÜŞMAN UYUMAZ"
"BU MİLLETİ ASLA BÖLEMEYECEKLER"
ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Bingöl, Siirt ve Hakkari'deki hain saldırıları şiddet ve nefretle kınarken, saldırılar sonucu şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.
Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Bingöl'de özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yol kenarında bekletilen bombalı aracın patlatılması sonucu 6 polisimizin şehit, 4 polisimizin ağır yaralanması, Siir'teki saldırılarda 3 askerimizin şehit, 1 askerimizin yaralanması, Hakkari'de 2 polisimizin şehit, bir polisimizin yaralandığı olayların derin üzüntüsünü ve acısını yürekten yaşadıklarını belirtti.
Sözütek; "Ülkemizde yaşanan hassas süreci fırsat bilen hainler, su uyur düşman uyumaz misali yine yaptılar yapacaklarını. Bunlar da Allah korkusu, vicdan, merhamet diye bir şey yok. Gencecik evlatlarımızı yaktılar, ocaklara ateş saldılar. Allah terörün de, teröristin de her türlüsünün belasını versin. Vatanı için canını siper eden askerimizi, polisimizi katledenleri nefretle, şiddetle lanetliyorum. Hainler, Büyük Türkiye Devleti'ni, Yüce Türk Milleti'ni asla ve asla bölemeyecekler. Bu savaşın galibi kesinlikle biliyoruz ki, Allah'ın da yardımıyla Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti olacaktır. Bundan asla ve asla kuşkumuz yoktur. Hainler bu savaşta, yaptıklarının cezasını, bir bir eriyip, yok olarak çekecekler. Gün Yüce Türk Milleti için birlik ve beraberlik günüdür, kenetlenme günüdür. Düşmanın adı çok, ama bu millet, her şeye rağmen devletiyle elele dimdik ayaktadır. Kardeşliğimizi asla bozamayacaklar. Bu devleti asla ve asla yıkamayacaklar. Bu vesileyle Bingöl'de şehit olan 6 özel hareket polisimize, Siirt'te şehit olan 3 askerimize, Hakkari'de şehit edilen 2 polisimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta ülkemizin göz bebeği TSK'mıza ve emniyet teşkilatımıza, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum"dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.