Son Dakika! İstanbul Metrosunda İntihar Dehşeti

GÜNDEM 28.09.2016 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2639+ kez okundu.
 

Son Dakika! İstanbul Metrosunda İntihar Dehşeti

      İstanbul Kozyatağı Metro İstasyonu'nda bekleyen bir kadın, durağa yanaşan metronun önüne atlayarak intihar etti. O anlar kameralara da yansıdı. Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağındaKartal yönünde bir kadın, metronun önüne atlayarak intihar etti. İntihar nedeniyle Kartalyönüne seferler yaklaşık 2,5 saat durduruldu. KENDİSİNİ HIZLA GELEN METRONUN ÖNÜNE ATTI Güvenlik kamerasına yansıyan olay saat 12.30 sıralarında Kadıköy-Kartal metro hattı Kozyatağı Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Durakta bekleyen Nihayet Kalkan (41) metronun durağa yanaştığı sırada kendisini hızla gelen metronun önüne attı. Durakta olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı.   İNTİHAR NEDENİYLE SEFERLER DURDURULDU İntihar nedeniyle metro seferleri Kadıköy-Kartal yönünde tek taraflı olarak durduruldu. Kalkan'ın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından metrodan çıkarıldı. Sedyeyle ambulansa konan cenaze önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. Cenazenin kaldırılmasının ardından seferler normale dönerken polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Kozyatağı Metro İstasyonu'nda bekleyen kadın, Kadıköy'den Kartal yönüne sefer yapan metronun durağa yanaşmasıyla metronun önüne atlıyor.

 

 

 

İstanbul Kozyatağı Metro İstasyonu'nda bekleyen bir kadın, durağa yanaşan metronun önüne atlayarak intihar etti. O anlar kameralara da yansıdı.

Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağındaKartal yönünde bir kadın, metronun önüne atlayarak intihar etti. İntihar nedeniyle Kartalyönüne seferler yaklaşık 2,5 saat durduruldu.

KENDİSİNİ HIZLA GELEN METRONUN ÖNÜNE ATTI

Güvenlik kamerasına yansıyan olay saat 12.30 sıralarında Kadıköy-Kartal metro hattı Kozyatağı Metro İstasyonu'nda meydana geldi.

Durakta bekleyen Nihayet Kalkan (41) metronun durağa yanaştığı sırada kendisini hızla gelen metronun önüne attı.

Durakta olayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem aldı.

 

İNTİHAR NEDENİYLE SEFERLER DURDURULDU

İntihar nedeniyle metro seferleri Kadıköy-Kartal yönünde tek taraflı olarak durduruldu. Kalkan'ın cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından metrodan çıkarıldı.

Sedyeyle ambulansa konan cenaze önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü. Cenazenin kaldırılmasının ardından seferler normale dönerken polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Kozyatağı Metro İstasyonu'nda bekleyen kadın, Kadıköy'den Kartal yönüne sefer yapan metronun durağa yanaşmasıyla metronun önüne atlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.