Utan Adana!

SİYASET 12.10.2016 - 22:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1017+ kez okundu.
 

Utan Adana!

  Parkların, kentlerin yeşil kurtarıcısı olarak özellikle büyük şehirlerdeki öneminin üzerinde durulurken, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, park ve kaldırımların işgalini yasallaştırdı.  SÖZLÜ DÖNEMİNDE 200’E DAYANDI  Dün yapılan oturumda parklar içindeki büfeler, çiçekçi kulübeleri ve benzer yapıların imar plan değişikliği kabul edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün göreve gelmesiyle birlikte yeşil alan, park ve kaldırımlara yapılan çiçekçi, büfe, kafe sayısı 200’e dayandı.  ALTIN KOZA’da İSİM DEĞİŞİKLİĞİ… Çoklu ATM kabin yerlerinin Altın Koza A.Ş’ye tahsisinin de kabul edildiği meclis toplantısında Altın Koza Film Festivali Yarışması Ödül Yönetmeliği isminin Adana Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Adana Film Festivali olarak değiştirilmesine ait teklif ise ilgili komisyona havale edildi.  CHP’LİLER NEDEN KATILMADI?  Yeşil alan özelliği taşıyan parkların imara açılması, kaldırımlara imar verilmesi gibi tek bir çağdaş ülkede görülmemiş uygulamalar Adana’da hayata geçti. Park ve kaldırımları imara açan gündem maddelerinin kabul edildiği meclis toplantısına ise oy verip tepki almaktan çekindiği için bazı CHP’li meclis üyelerinin katılmadığı da öne sürüldü. 
 
Parkların, kentlerin yeşil kurtarıcısı olarak özellikle büyük şehirlerdeki öneminin üzerinde durulurken, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, park ve kaldırımların işgalini yasallaştırdı. 
SÖZLÜ DÖNEMİNDE 200’E DAYANDI 
Dün yapılan oturumda parklar içindeki büfeler, çiçekçi kulübeleri ve benzer yapıların imar plan değişikliği kabul edildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün göreve gelmesiyle birlikte yeşil alan, park ve kaldırımlara yapılan çiçekçi, büfe, kafe sayısı 200’e dayandı. 
ALTIN KOZA’da İSİM DEĞİŞİKLİĞİ…
Çoklu ATM kabin yerlerinin Altın Koza A.Ş’ye tahsisinin de kabul edildiği meclis toplantısında Altın Koza Film Festivali Yarışması Ödül Yönetmeliği isminin Adana Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Adana Film Festivali olarak değiştirilmesine ait teklif ise ilgili komisyona havale edildi. 
CHP’LİLER NEDEN KATILMADI? 
Yeşil alan özelliği taşıyan parkların imara açılması, kaldırımlara imar verilmesi gibi tek bir çağdaş ülkede görülmemiş uygulamalar Adana’da hayata geçti. Park ve kaldırımları imara açan gündem maddelerinin kabul edildiği meclis toplantısına ise oy verip tepki almaktan çekindiği için bazı CHP’li meclis üyelerinin katılmadığı da öne sürüldü. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.