M1 ADANA AVM’DE MÜZİK ZİYAFETİ BAŞLADI

GÜNDEM 13.10.2016 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2280+ kez okundu.
 

M1 ADANA AVM’DE MÜZİK ZİYAFETİ BAŞLADI

  Adana'nın en büyük ve en başarılı alışveriş merkezi M1 Adana AVM’de müzik dolu günler başladı. Düzenlenen Müzik Burada etkinliğinde İlker Kabayel, seslendirdiği birbirinden hit parçalarla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı. 16 yıldır Adanalıların sosyal ihtiyaçlarına cevap veren ve ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle her mevsimi keyifli kılan M1 Adana AVM’nin, Ekim ayı boyunca sürecek Müzik Burada konserleri başladı. Müzik Burada etkinliği kapsamında sahne alan İlker Kabayel, daima hit olan parçaları Adanalılar için söyledi.   M1 Adana AVM ziyaretçilerine müziğin coşkusunu yaşatan Müzik Burada konserleri ile eğlence, 15 Ekim günü Cumartesi günü 17.00 ve 19.00’daki Grup Orpheus performansıyla sürecek.   Benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle daima yeniliklere imza atan M1 Adana AVM, Adanalıların hayatına renk katmaya devam ediyor.

 

Adana'nın en büyük ve en başarılı alışveriş merkezi M1 Adana AVM’de müzik dolu günler başladı. Düzenlenen Müzik Burada etkinliğinde İlker Kabayel, seslendirdiği birbirinden hit parçalarla dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.


16 yıldır Adanalıların sosyal ihtiyaçlarına cevap veren ve ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle her mevsimi keyifli kılan M1 Adana AVM’nin, Ekim ayı boyunca sürecek Müzik Burada konserleri başladı. Müzik Burada etkinliği kapsamında sahne alan İlker Kabayel, daima hit olan parçaları Adanalılar için söyledi.

 

M1 Adana AVM ziyaretçilerine müziğin coşkusunu yaşatan Müzik Burada konserleri ile eğlence, 15 Ekim günü Cumartesi günü 17.00 ve 19.00’daki Grup Orpheus performansıyla sürecek.

 

Benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle daima yeniliklere imza atan M1 Adana AVM, Adanalıların hayatına renk katmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.