'ByLock'un Patentini Elinde Bulunduran Keynes, ABD'den Çıktı

GÜNDEM 24.10.2016 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1397+ kez okundu.
 

'ByLock'un Patentini Elinde Bulunduran Keynes, ABD'den Çıktı

      'FETÖ' üyelerinin kendi aralarında kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock'un kuruluşundan bu yana patentini elinde bulunduran David Keynes'in, New York'ta yaşadığı ortaya çıktı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kendi aralarında kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock'un kuruluşundan bu yana patentini elinde bulunduran David Keynes adlı Türk asıllı kişi, New York'ta Hürriyet'e konuştu. Keynes, ABD vatandaşlığına geçtikten sonra ismini değiştiren bir Türk. FEM Dershanesi'ne gitmiş, Işık Evi'nde kalmış. David Keynes, ByLock'u tasarlayan 'Tilki' lakaplı eski ev arkadaşının, 3 Aralık 2013'te programı App Store'a koyabilmek için kendisinden kredi kartını istediğini, o zamandan beri de patentin üzerinde olduğunu anlatıyor. Türk kullanıcıların yüzde 90'ının FETÖ'cü olduğunu söyleyen David Keynes, cemaatle bağlantısı olan 'Tilki'nin ise hâlâ Türkiye'de olduğunu belirtiyor.

 

 

 

'FETÖ' üyelerinin kendi aralarında kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock'un kuruluşundan bu yana patentini elinde bulunduran David Keynes'in, New York'ta yaşadığı ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kendi aralarında kullandığı şifreli mesajlaşma programı ByLock'un kuruluşundan bu yana patentini elinde bulunduran David Keynes adlı Türk asıllı kişi, New York'ta Hürriyet'e konuştu. Keynes, ABD vatandaşlığına geçtikten sonra ismini değiştiren bir Türk. FEM Dershanesi'ne gitmiş, Işık Evi'nde kalmış. David Keynes, ByLock'u tasarlayan 'Tilki' lakaplı eski ev arkadaşının, 3 Aralık 2013'te programı App Store'a koyabilmek için kendisinden kredi kartını istediğini, o zamandan beri de patentin üzerinde olduğunu anlatıyor. Türk kullanıcıların yüzde 90'ının FETÖ'cü olduğunu söyleyen David Keynes, cemaatle bağlantısı olan 'Tilki'nin ise hâlâ Türkiye'de olduğunu belirtiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.