Son Dakika! Tekmeci Saldırgan Yeniden Tahliye Edildi
Son Dakika! Tekmeci Saldırgan Yeniden Tahliye Edildi
İstanbul'da şort giyen hemşireye otobüste tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu ikinci kez tahliye edildi.
İstanbul'da şort giyen hemşireye tekme atan Abdullah Çakıroğlu yeniden tahliye oldu. Tutuklandıktan sonra ilk mahkemede tahliye olan Çakıroğlu, geçtiğimiz günlerde savcılık makamının itirazı üzerine yeniden tutuklanmıştı.
9 YIL 4 AYA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILMIŞTI
Çakıroğlu hakkında, "inanç düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından toplamda 2 yıl 7 aydan 9 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
YENİDEN TAHLİYE OLDU
Başsavcılığın yaptığı itiraz üzerine hakkında "tutuklamaya yönelik yakalama kararı" çıkarılan tekmeci saldırgan Abdullah Çakıroğlu gözaltına alınmış ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Çakıroğlu, dün avukatının yaptığı 'tutukluluk itiraz' sonucu yeniden serbest bırakıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.