Dünya markası USO Çakmak Caddesinde
Dünya markası USO Çakmak Caddesinde
ADANA-Bir dünya Markası olan USO Parfüm Çakmak Caddesindeki yeni yerinde hizmete başladı.
DOLUM DEĞİL ORJİNAL
30 yılllık geçmişi ve dünyaca ünlü marka USO Parfüm’ün ana bayisi, Çakmak Caddesi’ndeki Erkan Eğitim Kurumları karşısında hizmete açıldı. Dolum değil, tamamen orjinal olan, USO mağazasında hem kadın, hem erkekler için onlarca çeşit marka bulunuyor.
MÜKEMMEL KADININ RUHUNU KARİZMATİK
ERKEĞİN KOKUSUNU TAŞIYAN PARFÜM…
İşletme yetkilisi Fatma Balaban, “Kaliteli ve kalıcı ürünlerimizin fiyatı da oldukça uygun. USO, parfümleri kadınlara, gençlere, hatta her yaş grubuna hitap ediyor” dedi.
Dünyada, ‘mükemmel kadının ruhunu, karizmatik erkeğin kokusunu taşıyan parfüm’ diye bilinen, USO parfümlerini her yaş grubundan insanların denemesini öneren işletme yetkilisi Fatma Balaban, “Zaten bir kez USO kullanan, bir daha başka ürünü tercih etmiyor. Ürünlerimizin kalıcılığı ve kalitesi konusunda bu kadar iddialıyız” diye konuştu.
“GİZEMLİ İKSİR, AYRICALIKLI MARKA…”
Balaban, “Uso adeta gizemli bir iksir gibidir. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. USO, dolum parfüm veya açık parfüm adı altındaki kalitesiz taklit ürünlerden değildir. Ayrıcalıklı bir markadır” dedi.
(Haber Merkezi)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.