Çukurova SİFED Başkanı Doğan'dan yeni yıl mesajı

GÜNDEM 29.12.2016 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1872+ kez okundu.
 

Çukurova SİFED Başkanı Doğan'dan yeni yıl mesajı

    Doğan: “Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla güçleneceğine olan inancımız tamdır”   Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, yayımladığı mesajda, 2016’nın her yönüyle çileli ve hüzünlü bir yıl olduğunu söyledi. Yaşanan tüm olumsuzlukları iş dünyası olarak yakından takip ettiklerini belirten Doğan,  bu sıkıntıların daha çok çalışarak, üreterek, yeni iş fırsatları ve istihdam yaratacak atılımlarla giderilebileceğini ifade etti. Çok önemli jeopolitik konuma sahip Türkiye’de hükümet yetkilileri,  iş dünyası ve toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde bunların başarılabileceğini dile getiren Doğan, şunları kaydetti: “Bu başarı için de Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine, laik ve evrensel hukuk ilkelerine,  demokrasimize bağlı olarak siyasal, toplumsal,  eğitim, kültür ve ekonomi alanlarındaki reformlara sahip çıkmalıyız. Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine olan inancımız tamdır.” Doğan,  yeni ve gelecek yıllarda ülkemiz ve tüm dünyada savaşların, terörün,  şiddetin, kin ve nefretin olmadığı, sevginin ve barışın egemen olduğu bir yaşam diledi.      

 

 

Doğan: “Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla güçleneceğine olan inancımız tamdır”

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, yayımladığı mesajda, 2016’nın her yönüyle çileli ve hüzünlü bir yıl olduğunu söyledi.

Yaşanan tüm olumsuzlukları iş dünyası olarak yakından takip ettiklerini belirten Doğan,  bu sıkıntıların daha çok çalışarak, üreterek, yeni iş fırsatları ve istihdam yaratacak atılımlarla giderilebileceğini ifade etti.

Çok önemli jeopolitik konuma sahip Türkiye’de hükümet yetkilileri,  iş dünyası ve toplumun tüm kesimleriyle birlik ve beraberlik içinde bunların başarılabileceğini dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

“Bu başarı için de Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyetimizin ilke ve değerlerine, laik ve evrensel hukuk ilkelerine,  demokrasimize bağlı olarak siyasal, toplumsal,  eğitim, kültür ve ekonomi alanlarındaki reformlara sahip çıkmalıyız. Türkiye’nin, her alanda yapılacak yeni yatırım ve atılımlarla sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan güçleneceğine olan inancımız tamdır.”

Doğan,  yeni ve gelecek yıllarda ülkemiz ve tüm dünyada savaşların, terörün,  şiddetin, kin ve nefretin olmadığı, sevginin ve barışın egemen olduğu bir yaşam diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.