“ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ”İN OYUNCULARI ADANA OPTİMUM’DA

11.01.2017 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3010+ kez okundu.
 

“ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ”İN OYUNCULARI ADANA OPTİMUM’DA

Çalgı Çengi"nin devam filmi "Çalgı Çengi İkimiz"in oyuncuları, 18 Ocak’ta Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek özel gösterimle sinemaseverlerle buluşuyor.
6 Ocak’ta vizyona giren Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı "Çalgı Çengi" isimli serinin ikinci filmi "Çalgı Çengi İkimiz" başrol oyuncularıyla birlikte Adana Optimum’da izleyicilerle buluştu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile filmin Adanalı oyuncularından Ayhan Taş’ın katılacağı özel gösterim, 18 Ocak Çarşamba saat 20.00’da Optimum bünyesindeki Avşar Sineması’nın en büyük salonu olan salon 1’de izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Adanalılar kahkaha tufanı estirecek filmi, başrol oyuncularıyla birlikte izleyerek, onlarla sohbet edip, fotoğraf çektirme şansını yakalayacak. Filmin konusu: “Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıkacaklardaki bir düğündeki nikâh memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.”
Çalgı Çengi"nin devam filmi "Çalgı Çengi İkimiz"in oyuncuları, 18 Ocak’ta Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek özel gösterimle sinemaseverlerle buluşuyor.

6 Ocak’ta vizyona giren Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı "Çalgı Çengi" isimli serinin ikinci filmi "Çalgı Çengi İkimiz" başrol oyuncularıyla birlikte Adana Optimum’da izleyicilerle buluştu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile filmin Adanalı oyuncularından Ayhan Taş’ın katılacağı özel gösterim, 18 Ocak Çarşamba saat 20.00’da Optimum bünyesindeki Avşar Sineması’nın en büyük salonu olan salon 1’de izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Adanalılar kahkaha tufanı estirecek filmi, başrol oyuncularıyla birlikte izleyerek, onlarla sohbet edip, fotoğraf çektirme şansını yakalayacak.

Filmin konusu:

“Gürkan (Ahmet Kural) ve Salih (Murat Cemcir) artık mafyayla içli dışlı olmaktan, mafya düğünlerinde müzik yapmaktan bıkmışlardır. Bu nedenle mafyadan tamamen uzaklaşıp hayatlarında yepyeni bir sayfa açmaya karar verirler. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır, mafyadan azledilmeleri için sahneye çıkacaklardaki bir düğündeki nikâh memurunu kaçırmaları gerekmektedir. Ne var ki nikah memuru Tarkan'ı keşfeden kişidir ve ikiliyi de meşhur etme vaadinde bulununca Salih ve Gürkan'ın çok zor bir tercih yapması gerekecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.