Şehit Gökhan Aygül Dostluk Futbol Turnuvası
Şehit Gökhan Aygül Dostluk Futbol Turnuvası
24 Kasım’da Adana Valiliği önünde meydana gelen patlama sonucu şehit olan Seyhan İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli Gökhan Aygül anısına dostluk futbol turnuvası düzenlendi.
Adana’da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde sabah saatlerinde valilik binası otoparkında meydana gelen patlama sonucu Gökhan Aygül ve Kadir Kırbaşçı şehit olmuştu. Şehitlerden Gökhan Aygül’ün ikamet ettiği Karayusuflu bölgesinin gençleri tarafından Aygül’ün anısına “Şehit Gökhan Aygül Dostluk Futbol Turnuvası” düzenlendi. 2,5 ay sürecek turnuvada 9 takım mücadele edecek. Mücadele edecek takımların isimleri ise; Demir Gücü, Kayışlıspor, Havuzlubahçespor, Mavi Atlas, Yağmurspor, Engelspor, Adaspor, Vefaspor ve Karayusufluspor.
Turnuvanın başlama vuruşunu Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Başkan Karalar, yaptığı konuşmada Seyhan Belediyesi’nin eski personellerinden olan Gökhan Aygül’e ve Kadir Kırbaşçı’ya Allah’tan rahmet diledi. Terörü lanetleyen Başkan Karalar, Terörün ve terörün destekçilerinin asla ve asla amacına ulaşamayacağını belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.