Ceyhan Lion Kulübü’nden ,Barış Posteri Mansiyon Ödülü

EĞİTİM 17.01.2017 - 09:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2207+ kez okundu.
 

Ceyhan Lion Kulübü’nden ,Barış Posteri Mansiyon Ödülü

    Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118 Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından yapılan değerlendirmede, uluslararası Barış Posteri Resim Yarışmasına Ceyhan Lions Kulübü sponsorluğunda katılan Adana Bahçeşehir Koleji 6-B sınıfı öğrencisi Sıla Arslankaradede mansiyon ödülüne layık görüldü.      Bu nedenle 16 Ocak 2017 tarihinde Adana Bahçeşehir Kolejinde sergi ve kokteyl sonrası bir ödül töreni düzenlendi. 118-U Lions yönetim çevresi   Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt, Yönetim Çevresi Saymanı Vatan YALI, 11. Bölge  Başkanı Evren Koca, Barış posteri komite başkanı Naime Arıcıoğlu, Taşköprü Lions kulübü başkanı Zeliha Demir, Ceyhan Lions Kulübü Başkanı Nejdet Kaya ve  üyeleri ile yarışmaya katılan öğrencilerinin aileleriyle katıldığı bu etkinlikte Ömer Ruhi Eryurt açılış konuşması yaparak, Barış Posteri yarışmasına gösterdikleri ilgiden dolayı Bahçeşehir Koleji müdürü Hakan Gediktaş’a, resim öğretmeni Meriç Başpınar Bağrıyanık’a ve bu yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkürlerini ifade etti.   Genel Yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt konuşmasın da ‘‘Barış içinde yaşamanın zor olduğu bu günlerde barışın çok  önemli olduğunu ifade ederek, savaşın değil, barışın anlamını bilen çocukların ve gençlerin geleceğimizi daha iyi yönlendireceğini’’ sözlerine ekledi.   Bahçeşehir Koleji müdürü Hakan Gediktaş, ‘‘ Resim, müzik ve diğer sanat dallarının fen bilimleri dersleri kadar önemli olduğunu vurgulayarak, okullarından bir öğrencinin bu ödülü almasından mutluluk duyduklarını belirterek, buna vesile olan başta 118-U Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt olmak üzere sponsor olan Ceyhan Lions kulübü üyelerine teşekkürlerini ifade etti.’’   Tören öğrenciye plaketi verilerek son buldu.  

 

  Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118 Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından yapılan değerlendirmede, uluslararası Barış Posteri Resim Yarışmasına Ceyhan Lions Kulübü sponsorluğunda katılan Adana Bahçeşehir Koleji 6-B sınıfı öğrencisi Sıla Arslankaradede mansiyon ödülüne layık görüldü. 

 

  Bu nedenle 16 Ocak 2017 tarihinde Adana Bahçeşehir Kolejinde sergi ve kokteyl sonrası bir ödül töreni düzenlendi. 118-U Lions yönetim çevresi   Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt, Yönetim Çevresi Saymanı Vatan YALI, 11. Bölge  Başkanı Evren Koca, Barış posteri komite başkanı Naime Arıcıoğlu, Taşköprü Lions kulübü başkanı Zeliha Demir, Ceyhan Lions Kulübü Başkanı Nejdet Kaya ve  üyeleri ile yarışmaya katılan öğrencilerinin aileleriyle katıldığı bu etkinlikte Ömer Ruhi Eryurt açılış konuşması yaparak, Barış Posteri yarışmasına gösterdikleri ilgiden dolayı Bahçeşehir Koleji müdürü Hakan Gediktaş’a, resim öğretmeni Meriç Başpınar Bağrıyanık’a ve bu yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkürlerini ifade etti.

 

Genel Yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt konuşmasın da ‘‘Barış içinde yaşamanın zor olduğu bu günlerde barışın çok  önemli olduğunu ifade ederek, savaşın değil, barışın anlamını bilen çocukların ve gençlerin geleceğimizi daha iyi yönlendireceğini’’ sözlerine ekledi.

 

Bahçeşehir Koleji müdürü Hakan Gediktaş, ‘‘ Resim, müzik ve diğer sanat dallarının fen bilimleri dersleri kadar önemli olduğunu vurgulayarak, okullarından bir öğrencinin bu ödülü almasından mutluluk duyduklarını belirterek, buna vesile olan başta 118-U Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt olmak üzere sponsor olan Ceyhan Lions kulübü üyelerine teşekkürlerini ifade etti.’’

  Tören öğrenciye plaketi verilerek son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.