Hayvan leşi sanılmıştı, kadın cesedi çıktı

31.01.2017 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1595+ kez okundu.
 

Hayvan leşi sanılmıştı, kadın cesedi çıktı

  Adana’da, konteynır yangınında ölen üçüncü kişinin de bir kadın olduğu belirlendi. Karaisalı’nın Kırıklar Mahallesi’nde bulunan tarla içindeki konteynır yangınında 2 kişinin öldüğü sanılmış, tanınmaz haldeki bir cesedin ise hayvan leşi olabaliceği ihtimali üzerinde durulmuştu. KEMİKLERİ TOPRAĞA VERİLDİ Yapılan incelemede hayvan leşi sanılan kişinin ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 36 yaşındaki Pınar Balcı olduğu ortaya çıktı. Yanan kişilerin DNA incelemesi ve karşılaştırmasında Cafer Tayyar Yalaza (63) ile Derviş Yılmaz (62) olduğu daha önce açıklanmıştı. Ailesine teslim edilen genç kadının kemikleri Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.  

 

Adana’da, konteynır yangınında ölen üçüncü kişinin de bir kadın olduğu belirlendi. Karaisalı’nın Kırıklar Mahallesi’nde bulunan tarla içindeki konteynır yangınında 2 kişinin öldüğü sanılmış, tanınmaz haldeki bir cesedin ise hayvan leşi olabaliceği ihtimali üzerinde durulmuştu.

KEMİKLERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Yapılan incelemede hayvan leşi sanılan kişinin ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 36 yaşındaki Pınar Balcı olduğu ortaya çıktı. Yanan kişilerin DNA incelemesi ve karşılaştırmasında Cafer Tayyar Yalaza (63) ile Derviş Yılmaz (62) olduğu daha önce açıklanmıştı. Ailesine teslim edilen genç kadının kemikleri Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.