TÜRK YILDIZLARI TIR’I ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK İÇİN OPTİMUM’DA

08.02.2017 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2716+ kez okundu.
 

TÜRK YILDIZLARI TIR’I ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK İÇİN OPTİMUM’DA

  Dünyanın tartışmasız en iyi akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları TIR’ı, şehit ailelerine destek için gerçekleştirdiği Türkiye turunu Adana Optimum AVM’de devam ettiriyor. 8 savaş uçağıyla gösteri yapan dünyanın tek akrotimi olma özelliğine sahip Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, bu kez şehit ailelerine verdiği destekle kalpleri fethediyor. Türk Hava Kuvvetleri’nin gözbebeği Türk Yıldızları’nın lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR, proje kapsamında Türkiye’nin il ve ilçelerini tek tek dolaşıyor. TIR’dan yapılan satışlardan elde edilen gelirin tamamı şehit aileleri için harcanıyor. İstasyon Meydanı ve Ceyhan ilçesinin ardından Optimum AVM önünde konumlanan TIR’ın üzerindeki “Alacağınız ürünlerle şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı’na bağış yapmış olacaksınız” yazısını okuyan ziyaretçiler, alışveriş yapmadan geçmedi. Akrobasi uçaklarının farklı boylardaki maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca lisanslı ürünün satışa sunulduğu Türk Yıldızları TIR’ının Adana’daki bundan sonraki durağı Kozan ilçesi olacak.   

 

Dünyanın tartışmasız en iyi akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nın faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları TIR’ı, şehit ailelerine destek için gerçekleştirdiği Türkiye turunu Adana Optimum AVM’de devam ettiriyor.

8 savaş uçağıyla gösteri yapan dünyanın tek akrotimi olma özelliğine sahip Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, bu kez şehit ailelerine verdiği destekle kalpleri fethediyor. Türk Hava Kuvvetleri’nin gözbebeği Türk Yıldızları’nın lisanslı ürünlerinin satıldığı TIR, proje kapsamında Türkiye’nin il ve ilçelerini tek tek dolaşıyor. TIR’dan yapılan satışlardan elde edilen gelirin tamamı şehit aileleri için harcanıyor. İstasyon Meydanı ve Ceyhan ilçesinin ardından Optimum AVM önünde konumlanan TIR’ın üzerindeki “Alacağınız ürünlerle şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı’na bağış yapmış olacaksınız” yazısını okuyan ziyaretçiler, alışveriş yapmadan geçmedi.

Akrobasi uçaklarının farklı boylardaki maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca lisanslı ürünün satışa sunulduğu Türk Yıldızları TIR’ının Adana’daki bundan sonraki durağı Kozan ilçesi olacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.