RUS UÇAĞI VURMUŞ!

10.02.2017 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2030+ kez okundu.
 

RUS UÇAĞI VURMUŞ!

Adanalı şehidin baba ocağına ateş düştü
ADANA- Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu’nun El Bab’a yönelik taarruzu sürerken, bölgede DEAŞ’a karşı hava saldırısı düzenleyen bir Rus savaş uçağının yanlışlıkla Türk Tankçı karargahını vurduğu ortaya çıktı. Saldırıda şehit olan askerlerden uzman onbaşı Emre Mücahit Topal'ın acı haberi Adana'daki baba ocağına ateş düşürdü. Acı haberi, merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesindeki şehidin ailesine askeri yetkililer bildirdi. Uzman onbaşı 26 yaşındaki Emre Mücahit Topal'ın şehit olduğunu öğrenen anne Sema ile baba Salih Topal gözyaşlarına boğuldu. Diyarbakır'daki birliğinden operasyon için Suriye’deki operasyona katıldığı bildirilen Topal'ın 2 yıldır görev yaptığı öğrenildi. Ailesi evin önüne Türk bayrağı astı. Şehidin cenazesi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verilecek. (EGEMEN)
Adanalı şehidin baba ocağına ateş düştü

ADANA- Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu’nun El Bab’a yönelik taarruzu sürerken, bölgede DEAŞ’a karşı hava saldırısı düzenleyen bir Rus savaş uçağının yanlışlıkla Türk Tankçı karargahını vurduğu ortaya çıktı. Saldırıda şehit olan askerlerden uzman onbaşı Emre Mücahit Topal'ın acı haberi Adana'daki baba ocağına ateş düşürdü.

Acı haberi, merkez Yüreğir ilçesi Yenidoğan mahallesindeki şehidin ailesine askeri yetkililer bildirdi.
Uzman onbaşı 26 yaşındaki Emre Mücahit Topal'ın şehit olduğunu öğrenen anne Sema ile baba Salih Topal gözyaşlarına boğuldu. Diyarbakır'daki birliğinden operasyon için Suriye’deki operasyona katıldığı bildirilen Topal'ın 2 yıldır görev yaptığı öğrenildi. Ailesi evin önüne Türk bayrağı astı. Şehidin cenazesi Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde toprağa verilecek. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.