ŞEHIT MUSTAFA DURMAZ PARKI YENIDEN REVIZE EDILDI

21.02.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1875+ kez okundu.
 

ŞEHIT MUSTAFA DURMAZ PARKI YENIDEN REVIZE EDILDI

  Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, hizmet denetimleri programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehit Mustafa Durmaz Parkı’nda incelemelerde bulundu.   Bahar öncesi tüm parkların yeniden revize edildiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, belediyenin sorumluluk alanındaki 124 adet parkta genel kontrol, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.     Başkan Alemdar Öztürk; “Ceyhan Belediyesi olarak yemyeşil bir şehir için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet denetimleri programımız kapsamında gerekli incelemeleri yaptığımız Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Şehit Mustafa Durmaz Parkı’nda revize çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz, faaliyetlerini büyük bir titizlikle yerine getirdiler. Parkımızın tamamı elden geçirilerek tüm spor ve oyun aletleri yenilendi.” dedi.    

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, hizmet denetimleri programı kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehit Mustafa Durmaz Parkı’nda incelemelerde bulundu.

 

Bahar öncesi tüm parkların yeniden revize edildiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, belediyenin sorumluluk alanındaki 124 adet parkta genel kontrol, temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

 

 

Başkan Alemdar Öztürk; “Ceyhan Belediyesi olarak yemyeşil bir şehir için yürüttüğümüz çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hizmet denetimleri programımız kapsamında gerekli incelemeleri yaptığımız Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Şehit Mustafa Durmaz Parkı’nda revize çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz, faaliyetlerini büyük bir titizlikle yerine getirdiler. Parkımızın tamamı elden geçirilerek tüm spor ve oyun aletleri yenilendi.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.