Esnaf da, mahalle sakini de sancılı

GÜNDEM 02.03.2017 - 17:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1344+ kez okundu.
 

Esnaf da, mahalle sakini de sancılı

Seyhan Belediyesi tarafından 40 bin metre kare üzerine kurulması planlanan kent meydanı alanı çevresindeki esnaf  ve mülk sahiplerinin derdi bitmiyor.   MAĞDURİYET YAKINMASI Onlarca mülk sahibi evlerine değerinin altında bedel biçildiğini söylerken, çevredeki esnaf ise pislik ve kötü kokudan şikayetçi.  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, her ne kadar evlerinin değerinin altında istimlak edildiğini söyleyenlere tepki gösterse de bir çok kişi mağdur olduklarını sürekli dile getiriyor. 135 dönüm üzerine yapılacak projenin sadece 40 dönümü kent meydanı. “SITMAYA RAZI EDİYORLAR”   Belediyenin 2 katlı bir eve verdiği para ise 150 bin TL. Mülk sahipleri, “ Belediye yetkilileri, bize, ‘Mahkemede zaten kazanamazsınız. “ diyerek bir çok kişiye ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Biz yıllarca çalışıp bu evleri yaptırdık. Verdikleri parayla 2 ailenin yaşayacağı 2 katlı ev nasıl alacağız? Ya da 65 bin liraya nasıl ev alacağız? Şimdi evlerimizi başımıza yakıyorlar” diye tepki gösteriler.  OLMAYAN TEMİZLİĞE VERGİ Bölgede iş yapan esnafa gelince; Onlar ise  çöpten, pislikten, balık atıklarından yükselen kötü kokudan dünyanın en geri kalmış ülkelerini  artamayan görüntülerden yakınıyor. Esnaf, Seyhan Belediyesi yetkililerine defalarca seslenmelerine rağmen muhatap bulamamaktan yakınıyor. Pislikten geçilmeyen bölgede esnaf ve mahalle sakinleri, olmayan temizliğe ise vergi ödüyor. 

Seyhan Belediyesi tarafından 40 bin metre kare üzerine kurulması planlanan kent meydanı alanı çevresindeki esnaf  ve mülk sahiplerinin derdi bitmiyor.

 

MAĞDURİYET YAKINMASI

Onlarca mülk sahibi evlerine değerinin altında bedel biçildiğini söylerken, çevredeki esnaf ise pislik ve kötü kokudan şikayetçi.  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, her ne kadar evlerinin değerinin altında istimlak edildiğini söyleyenlere tepki gösterse de bir çok kişi mağdur olduklarını sürekli dile getiriyor. 135 dönüm üzerine yapılacak projenin sadece 40 dönümü kent meydanı.

“SITMAYA RAZI EDİYORLAR”  

Belediyenin 2 katlı bir eve verdiği para ise 150 bin TL. Mülk sahipleri, “ Belediye yetkilileri, bize, ‘Mahkemede zaten kazanamazsınız. “ diyerek bir çok kişiye ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar. Biz yıllarca çalışıp bu evleri yaptırdık. Verdikleri parayla 2 ailenin yaşayacağı 2 katlı ev nasıl alacağız? Ya da 65 bin liraya nasıl ev alacağız? Şimdi evlerimizi başımıza yakıyorlar” diye tepki gösteriler. 

OLMAYAN TEMİZLİĞE VERGİ

Bölgede iş yapan esnafa gelince; Onlar ise  çöpten, pislikten, balık atıklarından yükselen kötü kokudan dünyanın en geri kalmış ülkelerini  artamayan görüntülerden yakınıyor. Esnaf, Seyhan Belediyesi yetkililerine defalarca seslenmelerine rağmen muhatap bulamamaktan yakınıyor. Pislikten geçilmeyen bölgede esnaf ve mahalle sakinleri, olmayan temizliğe ise vergi ödüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.