Piazza ve Optimum’daki Pınar Resim Atölyesi’nde Minikler Hayallerini Resmetti

EĞİTİM 12.03.2017 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

Piazza ve Optimum’daki Pınar Resim Atölyesi’nde Minikler Hayallerini Resmetti

  Çocuklara sanat sevgisini aşılamak için yola çıkan Pınar’ın 6 ilde düzenleyeceği resim atölyesi etkinliklerinin ilk ikisi Şanlıurfa Piazza ve Adana Optimum AVM’lerde gerçekleşti. Bulundukları illerde alışverişin yanı sıra sosyal hayatın da merkezi olan Şanlıurfa Piazza ve Adana Optimum, minik ziyaretçilerini, il il gezerek çocuklara resim yapmayı sevdiren Pınar’ın resim atölyesinde buluşturdu. 30 yılı aşkındır düzenlediği Çocuk Resim Yarışması ve Çocuk Tiyatrosu ile sanata verdiği değeri gösteren Pınar, 6 ilde gerçekleştireceği Resim Atölyesi’nin ilk ikisini Piazza ve Optimum’da gerçekleştirdi. Piazza ve Optimum AVM’lerde 3’er gün süren Pınar Resim Atölyesi’ne minikler yoğun ilgi gösterdi. 6 – 14 yaş arası ziyaretçiler, doyasıya eğlendikleri resim atölyesinde ellerinde fırçaları ve kocaman hayalleriyle gelecek beklentilerini resmetti. 5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri’nde çocuklarla buluşmaya devam edecek. Pınar Resim Atölyesi’nin düzenleneceği diğer AVM’ler ve tarihler: Ankara Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 17 - 19 Mart 2017 İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 24 - 26 Mart 2017 Samsun Piazza Alışveriş Merkezi: 31 Mart 2017  - 2 Nisan 2017 İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 7 - 9 Nisan 2017 İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi: 14 - 16 Nisan 2017

 

Çocuklara sanat sevgisini aşılamak için yola çıkan Pınar’ın 6 ilde düzenleyeceği resim atölyesi etkinliklerinin ilk ikisi Şanlıurfa Piazza ve Adana Optimum AVM’lerde gerçekleşti.

Bulundukları illerde alışverişin yanı sıra sosyal hayatın da merkezi olan Şanlıurfa Piazza ve Adana Optimum, minik ziyaretçilerini, il il gezerek çocuklara resim yapmayı sevdiren Pınar’ın resim atölyesinde buluşturdu. 30 yılı aşkındır düzenlediği Çocuk Resim Yarışması ve Çocuk Tiyatrosu ile sanata verdiği değeri gösteren Pınar, 6 ilde gerçekleştireceği Resim Atölyesi’nin ilk ikisini Piazza ve Optimum’da gerçekleştirdi.

Piazza ve Optimum AVM’lerde 3’er gün süren Pınar Resim Atölyesi’ne minikler yoğun ilgi gösterdi. 6 – 14 yaş arası ziyaretçiler, doyasıya eğlendikleri resim atölyesinde ellerinde fırçaları ve kocaman hayalleriyle gelecek beklentilerini resmetti.

5 binin üzerinde çocuğu resim atölyelerinde ağırlamayı hedefleyen Pınar, Rönesans Gayrimenkul bünyesinde yer alan Optimum, Piazza ve Kozzy Alışveriş Merkezleri’nde çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Pınar Resim Atölyesi’nin düzenleneceği diğer AVM’ler ve tarihler:

  • Ankara Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 17 - 19 Mart 2017
  • İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 24 - 26 Mart 2017
  • Samsun Piazza Alışveriş Merkezi: 31 Mart 2017  - 2 Nisan 2017
  • İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi: 7 - 9 Nisan 2017
  • İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi: 14 - 16 Nisan 2017
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.