-Adana’da Minik, Yıldız, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları İl Birinciliği Tamamlandı

KÜLTÜR-SANAT 29.03.2017 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1958+ kez okundu.
 

-Adana’da Minik, Yıldız, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları İl Birinciliği Tamamlandı

-Dereceye giren takımlar grup müsabakalarına katılacaklar.   Adana Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Minik,  Yıldız, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları İl Birinciliği ” tamamlandı. Yüreğir Spor Salonu’nda kıyasıya mücadele eden ekipler birbirlerine üstünlük kurmak için hünerlerini gösterdiler. Halkoyunları meraklıları da tribünleri doldurarak ekiplere destek verdi. Halk Oyunları Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK)Başkanı Ali Özçelik, "Kültürümüze sahip çıkan antrenör veli ile sporcularımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Dereceye giren takımlar gelecek hafta Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek grup müsabakalarına katılacaklar. Ayrıca müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu ve diğer yetkililer yakından takip etti.

-Dereceye giren takımlar grup müsabakalarına katılacaklar.

 

Adana Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Minik,  Yıldız, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları İl Birinciliği ” tamamlandı.

Yüreğir Spor Salonu’nda kıyasıya mücadele eden ekipler birbirlerine üstünlük kurmak için hünerlerini gösterdiler. Halkoyunları meraklıları da tribünleri doldurarak ekiplere destek verdi.

Halk Oyunları Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK)Başkanı Ali Özçelik, "Kültürümüze sahip çıkan antrenör veli ile sporcularımız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Dereceye giren takımlar gelecek hafta Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek grup müsabakalarına katılacaklar.

Ayrıca müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir İlçe Spor Müdürü Ekrem Ulu ve diğer yetkililer yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.