“Davamız ‘hayır’ oldu”

SİYASET 29.03.2017 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1433+ kez okundu.
 

“Davamız ‘hayır’ oldu”

  ADANA-Demokrat Parti (DP)İl 2’nci Başkanı Reşat Coşkun, “Biz, referandum sürecinde ‘hayır’ diyeceğiz. Hayır bizim davamız oldu” dedi. “KARARLILAR” Ak Parti içinde Adalet Partisi, Demokrat Parti ve Anavatan Partili dostlarının olduğunu, bunların da ‘hayır’ diyeceğini savunun Coşkun, “MHP içindeki arkadaşlarımız da hayırda kararlı” dedi. “ATATÜRK VE CUMHURİYET İÇİN” Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Coşkun, “Ak Parti tabanının yüzde 30’u eski DYP-ANAP’lılardan oluşuyor. Onlar da ‘hayır’ diyor. Bu vatan hepimizin. Cumhuriyetimizi  ve Atatürk’ü seviyoruz. Bunun için hayırda kararlıyız” diye konuştu. “VATANIMI SEVİYORUM” Adalet Partisi Döneminden bu yana parti içinde olduğunu, MHP’de de görev üstlendiğini anlatan Rafet Coşkun, “Hayır diyenleri PKK ile yan yana koymak çok yanlış ve çirkin. Yaşamım boyunca hiç solda olmadığım halde ‘hayır’ diyorum. Çünkü ben vatanımı seviyorum” dedi. Adana’dan yüzde 60 oranında hayır çıkacağını savunan DP İl 2’nci Başkanı Rafet Coşkun, şöyle devam etti: “Bu konuda iddialıyım. Üstelik 2 emekli maaşımı ortaya koyuyorum. Adana’dan en az yüzde 60 hayır çıkacak. CHP’lilere de bir çağrım var; Lütfen komşularını, dostlarını yakınlarını sandığa götürsünler. CHP’nin oyu yüzde 25-27 filan değil. Tatilden, plajdan gelseler, gerçekten sandığa gitseler en az yüzde 35 oyları var.   “ Hollanda krizini de anımsatan Coşkun, orada yaşananları tasvip etmediğini belirterek, “Ne olursa olsun o bizim bakanımız. Orada yaşananları doğru bulmuyorum ama kendi ülkemizde Meral Akşener’e, muhaliflere yapılanı da doğru bulmuyorum” diye konuştu. 

 

ADANA-Demokrat Parti (DP)İl 2’nci Başkanı Reşat Coşkun, “Biz, referandum sürecinde ‘hayır’ diyeceğiz. Hayır bizim davamız oldu” dedi.

“KARARLILAR”

Ak Parti içinde Adalet Partisi, Demokrat Parti ve Anavatan Partili dostlarının olduğunu, bunların da ‘hayır’ diyeceğini savunun Coşkun, “MHP içindeki arkadaşlarımız da hayırda kararlı” dedi.

“ATATÜRK VE CUMHURİYET İÇİN”

Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Coşkun, “Ak Parti tabanının yüzde 30’u eski DYP-ANAP’lılardan oluşuyor. Onlar da ‘hayır’ diyor. Bu vatan hepimizin. Cumhuriyetimizi  ve Atatürk’ü seviyoruz. Bunun için hayırda kararlıyız” diye konuştu.

“VATANIMI SEVİYORUM”

Adalet Partisi Döneminden bu yana parti içinde olduğunu, MHP’de de görev üstlendiğini anlatan Rafet Coşkun, “Hayır diyenleri PKK ile yan yana koymak çok yanlış ve çirkin. Yaşamım boyunca hiç solda olmadığım halde ‘hayır’ diyorum. Çünkü ben vatanımı seviyorum” dedi.

Adana’dan yüzde 60 oranında hayır çıkacağını savunan DP İl 2’nci Başkanı Rafet Coşkun, şöyle devam etti:

“Bu konuda iddialıyım. Üstelik 2 emekli maaşımı ortaya koyuyorum. Adana’dan en az yüzde 60 hayır çıkacak. CHP’lilere de bir çağrım var; Lütfen komşularını, dostlarını yakınlarını sandığa götürsünler. CHP’nin oyu yüzde 25-27 filan değil. Tatilden, plajdan gelseler, gerçekten sandığa gitseler en az yüzde 35 oyları var.   “

Hollanda krizini de anımsatan Coşkun, orada yaşananları tasvip etmediğini belirterek, “Ne olursa olsun o bizim bakanımız. Orada yaşananları doğru bulmuyorum ama kendi ülkemizde Meral Akşener’e, muhaliflere yapılanı da doğru bulmuyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.