Adana Karması Kız ve Erkekler Yüzme Takımı Çanakkale'ye Gitti

31.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2555+ kez okundu.
 

Adana Karması Kız ve Erkekler Yüzme Takımı Çanakkale'ye Gitti

Adana Yüzme Karmasından 48 kız ve erkek takımı 31 Mart 2 Nisan tarihleri arasında  gerçekleştirilecek “Anadolu Yıldızlar (ANALİG) Ligi Final Müsabakaları” için Çanakkale 'ye  gitti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdür Halit Yılmazel, aileleriyle Atatürk Yüzme Havuzu  önünden hareket eden sporcuları uğurlayarak başarılar diledi. Yılmazel, ulaşım, malzeme ve diğer konularda sporculara her zaman destek verdiklerini anımsatarak ilk 3 arasına gireceklerine inandığını söyledi. Yılmazel, çocuklarına spora teşvik eden ailelere, sporcuları müsabakalara hazırlayan antrenörlere de teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğümüz Anadolu Yıldızlar (ANALİG) Ligi Final Müsabakalarına  çok önem veriyor. Bu sporcuların kendilerini göstermeleri için fırsattır. Çanakkale'de  tüm sporcuların maç içinde ve dışında Adana misyonuna ve vizyonuna yakışır davranmalarını istiyorum. Spor yapan öğrencilerin özgüvenleri gelişir. Dayanışma, paylaşma duygularının pekişir. Yeni arkadaşlar edinirler. Sağlıklı olurlar. Hepsinden önemlisi derslerinde de başarı gösterirler.” Bölge Antrenörü Gökhan Ciğer, Kız ve Erkek Adana Yüzme  Karması’nın Kafile Başkanı Halifi Altun ve Atatürk Yüzme Havuzu Amiri Selçuk Babacan ile  antrenörleri Özgür Yarar,Volkan Burak Tunçil,Yılmaz Sayın,Hatice Güneri,Ece Yörüsün ve Doğuş Can Dişlen 'le birlikte  iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e katkılarıyla Çanakkale'den dereceyle döneceklerini belirttiler. Ayrıca Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e Yüzme sporuna vermiş oldukları destekten dolayı sporcu Nehir Korkmaz tarafından çiçek takdim edildi.  

Adana Yüzme Karmasından 48 kız ve erkek takımı 31 Mart 2 Nisan tarihleri arasında  gerçekleştirilecek “Anadolu Yıldızlar (ANALİG) Ligi Final Müsabakaları” için Çanakkale 'ye  gitti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdür Halit Yılmazel, aileleriyle Atatürk Yüzme Havuzu  önünden hareket eden sporcuları uğurlayarak başarılar diledi. Yılmazel, ulaşım, malzeme ve diğer konularda sporculara her zaman destek verdiklerini anımsatarak ilk 3 arasına gireceklerine inandığını söyledi.

Yılmazel, çocuklarına spora teşvik eden ailelere, sporcuları müsabakalara hazırlayan antrenörlere de teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğümüz Anadolu Yıldızlar (ANALİG) Ligi Final Müsabakalarına  çok önem veriyor. Bu sporcuların kendilerini göstermeleri için fırsattır. Çanakkale'de  tüm sporcuların maç içinde ve dışında Adana misyonuna ve vizyonuna yakışır davranmalarını istiyorum. Spor yapan öğrencilerin özgüvenleri gelişir. Dayanışma, paylaşma duygularının pekişir. Yeni arkadaşlar edinirler. Sağlıklı olurlar. Hepsinden önemlisi derslerinde de başarı gösterirler.”

Bölge Antrenörü Gökhan Ciğer, Kız ve Erkek Adana Yüzme  Karması’nın Kafile Başkanı Halifi Altun ve Atatürk Yüzme Havuzu Amiri Selçuk Babacan ile  antrenörleri Özgür Yarar,Volkan Burak Tunçil,Yılmaz Sayın,Hatice Güneri,Ece Yörüsün ve Doğuş Can Dişlen 'le birlikte  iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e katkılarıyla Çanakkale'den dereceyle döneceklerini belirttiler.

Ayrıca Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel'e Yüzme sporuna vermiş oldukları destekten dolayı sporcu Nehir Korkmaz tarafından çiçek takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.