Demirtaş, Mahalle Muhtarları ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

GÜNDEM 03.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1258+ kez okundu.
 

Demirtaş, Mahalle Muhtarları ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

  Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam İlçesi Kemalpaşa, Yeni, Hürriyet, Yürekli, Göztepe ve Müminli Mahallelerinde, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.   Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı  Nail Karslı, Yeni Mahalle Muhtarı Sıtkı Karslı, Hürriyet Mahallesi Nuri Paylan, Göztepe Mahallesi Muhtarı Gökmen Şahan, Yürekli Mahallesi Muhtarı Mustafa Tosun ve Müminli Mahallesi Muhtarı Mesut Keskin'den, yaşanan sorunlar ve gereksinim duyulan hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, dile getirilen sorunların çözümü noktasında gerekli tüm çalışmaların kararlılıkla yerine getirileceğini söyledi.   Muhtarlıkların ve vatandaşların su ve kanalizasyon, internet altyapısının yetersizliği, yol ve ulaşım sorunları, ilk ve ortaokul yapımı gibi konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, "7 Nisan'da İlimize gelecek olmasından büyük onur duyduğumuz ve en iyi şekilde ağırlayacağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve direktifleri doğrultusunda, siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın 7 Nisan Cuma günü gerçekleştireceği Toplu Açılış Töreni’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bundan önce ziyaret edip dinlediğimiz vatandaşlarımız gibi sizlerin de dile getirdiğiniz sorunların takipçisi olacağımızdan en ufak kuşkunuz olmasın" dedi.   Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın da hazır bulunduğu ziyaret Muhtarlar ve vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

 

Vali Mahmut Demirtaş, Sarıçam İlçesi Kemalpaşa, Yeni, Hürriyet, Yürekli, Göztepe ve Müminli Mahallelerinde, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı  Nail Karslı, Yeni Mahalle Muhtarı Sıtkı Karslı, Hürriyet Mahallesi Nuri Paylan, Göztepe Mahallesi Muhtarı Gökmen Şahan, Yürekli Mahallesi Muhtarı Mustafa Tosun ve Müminli Mahallesi Muhtarı Mesut Keskin'den, yaşanan sorunlar ve gereksinim duyulan hizmetler hakkında bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, dile getirilen sorunların çözümü noktasında gerekli tüm çalışmaların kararlılıkla yerine getirileceğini söyledi.

 

Muhtarlıkların ve vatandaşların su ve kanalizasyon, internet altyapısının yetersizliği, yol ve ulaşım sorunları, ilk ve ortaokul yapımı gibi konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, "7 Nisan'da İlimize gelecek olmasından büyük onur duyduğumuz ve en iyi şekilde ağırlayacağımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve direktifleri doğrultusunda, siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için büyük gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın 7 Nisan Cuma günü gerçekleştireceği Toplu Açılış Töreni’ne tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bundan önce ziyaret edip dinlediğimiz vatandaşlarımız gibi sizlerin de dile getirdiğiniz sorunların takipçisi olacağımızdan en ufak kuşkunuz olmasın" dedi.

 

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan’ın da hazır bulunduğu ziyaret Muhtarlar ve vatandaşların teşekkür mesajlarıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.