Hidrojen Teknolojileri Kongresi Heyeti Rektör Prof. Dr. Kibar’ı Ziyaret Etti.

GÜNDEM 20.04.2017 - 11:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1469+ kez okundu.
 

Hidrojen Teknolojileri Kongresi Heyeti Rektör Prof. Dr. Kibar’ı Ziyaret Etti.

  İkinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi Hidrojen Teknolojileri Derneği ve Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) işbirliği ile Mithat Özsan Amfileri ve İ. Akif Kansu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilirdi.   Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok bilim insanının katıldığı “İkinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi” sonrası, Kongre Başkanı ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.   Prof. Dr. Kibar’a Katkılarından Dolayı Plaket Verildi. Hidrojen teknolojileri konusunda yeni teknolojiler ve sistemler ile ilgili bilimsel çalışmaların sunulduğu, sonuçlarının tartışıldığı kongrenin ardından Kongre Başkanı Doç. Dr. Mehmet Karakılçık ve Fizik Bölümü Öğretim Üyeleri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Doç. Dr. Karakılçık, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a katkılarında dolayı teşekkür plaketi takdim etti  

 

İkinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi Hidrojen Teknolojileri Derneği ve Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) işbirliği ile Mithat Özsan Amfileri ve İ. Akif Kansu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilirdi.

 

Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok bilim insanının katıldığı “İkinci Uluslararası Hidrojen Teknolojileri Kongresi” sonrası, Kongre Başkanı ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.

 

Prof. Dr. Kibar’a Katkılarından Dolayı Plaket Verildi.

Hidrojen teknolojileri konusunda yeni teknolojiler ve sistemler ile ilgili bilimsel çalışmaların sunulduğu, sonuçlarının tartışıldığı kongrenin ardından Kongre Başkanı Doç. Dr. Mehmet Karakılçık ve Fizik Bölümü Öğretim Üyeleri Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı ziyaret etti. Doç. Dr. Karakılçık, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a katkılarında dolayı teşekkür plaketi takdim etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.