Kutluca; “23 Nisan bir simgedir”

23.04.2017 - 14:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2175+ kez okundu.
 

Kutluca; “23 Nisan bir simgedir”

TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca’nın 23 Nisan Kutlama mesajı
      ADANA –  Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca 23 Nisan 1920'nin milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktası olduğunu söyledi.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97.Yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Kutluca, bugünün Türk Milletinin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı günü simgelediğini ifade etti. Kutluca,  yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini oluşturmaktadır. Cumhuriyet tarihimiz,bu gücün daha da yaygınlaştığı, yapıcı hamlelerle devletin ve milletin yücelmesine hizmet etmektedir. TBMM'nin açılışının 97. yılında gururla ifade edebilirim ki Türkiye, sürekli dinamizm içinde gelişmekte ve değişmektedir. Siz yavrularımızı çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum.”
TÜMSİAD Başkanı Yakup Kutluca’nın 23 Nisan Kutlama mesajı

 

 

 

ADANA –  Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca 23 Nisan 1920'nin milletimiz için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97.Yıl dönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınlayan

Başkan Kutluca, bugünün Türk Milletinin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı günü simgelediğini ifade etti.

Kutluca,  yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi.

“Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini oluşturmaktadır. Cumhuriyet tarihimiz,bu gücün daha da yaygınlaştığı, yapıcı hamlelerle devletin ve milletin yücelmesine hizmet etmektedir. TBMM'nin açılışının 97. yılında gururla ifade edebilirim ki Türkiye, sürekli dinamizm içinde gelişmekte ve değişmektedir. Siz yavrularımızı çok sevdiğimizi ve güvendiğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başarılarınız ve mutluluğunuzun daim olması, en büyük dileğimizdir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, saygı, minnet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.