Okullar arası badminton müsabakaları Adana’da sona erdi.

SPOR 12.05.2017 - 10:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2066+ kez okundu.
 

Okullar arası badminton müsabakaları Adana’da sona erdi.

Müsabakalara kızlarda ve erkekler de toplam 22 Okul Katıldı. Okul Sporları faaliyet programında yer alan “Okullar arası Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek Türkiye Grup Müsabakaları” Adana’da sona erdi. Seyhan İMKB Fen Lisesi Spor Salonu’nda toplam 22 okulun katıldığı ve 3 gün devam eden müsabakalara kızlarda Ankara Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Karaman Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Mersin Batıkent Ortaokulu üçüncü ve Kilis Şehit Sakıp Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde ise Ankara Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Nevşehir Alparslan Ortaokulu ikinci, Mersin Batıkent Ortaokulu üçüncü, Aksaray Taptuk Emre Ortaokulu dördüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini  Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem ile diğer yetkililer verdiler.

Müsabakalara kızlarda ve erkekler de toplam 22 Okul Katıldı.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan “Okullar arası Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek Türkiye Grup Müsabakaları” Adana’da sona erdi.

Seyhan İMKB Fen Lisesi Spor Salonu’nda toplam 22 okulun katıldığı ve 3 gün devam eden müsabakalara kızlarda Ankara Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Karaman Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Mersin Batıkent Ortaokulu üçüncü ve Kilis Şehit Sakıp Ortaokulu dördüncü oldu.

Erkeklerde ise Ankara Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Nevşehir Alparslan Ortaokulu ikinci, Mersin Batıkent Ortaokulu üçüncü, Aksaray Taptuk Emre Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini  Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem ile diğer yetkililer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.