-Şanlı: “Adana yüzmesini ileriye taşıyacağıma inanıyorum”

SPOR 12.05.2017 - 13:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2364+ kez okundu.
 

-Şanlı: “Adana yüzmesini ileriye taşıyacağıma inanıyorum”

  Yüzme Federasyonu Adana Eski İl Temsilcisi Pervin Bulut'tan boşalan Temsilcilik makamına Ulusal Yüzme Hakemi Sabri Şanlı aday olduğunu açıkladı.  Şanlı, Yüzme sporunun içinden geldiğini çocukluğundan bu yana yüzme sporuyla uğraştığını belirtti. -SABRİ ŞANLI KİMDİR? 1989 Adana doğumlu Mersin Üniversitesi İşletme bölümünü ve ardından ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren ve çocukluğundan beri sporun içinde olan Sabri Şanlı Yüzme İl Temsilciliği adayı oldu. Yüzme hayatı boyunca onlarca Ulusal müsabakalarda ve şampiyonalarda görev yaptığını anımsatan Sabri Şanlı, “Gençler bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olabiliyor. Bende bu göreve talip oldum. Tecrübem, bilgim ve yüzme çevrem bu işi yapabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum” dedi.  Birçok spor dalında lisanslı sporcu olarak faaliyette bulunan Sabri Şanlı sözlerine şöyle devam etti;  ‘’Bu spor dalları arasında yüzme benim için her zaman farklı bir yere sahipti. 2009 yılında yüzme hakemliği lisansına sahip oldum. Şuanda Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal yüzme hakemiyim. Özel bir kurumda finans uzmanı olarak çalışmaktayım. Adana da ki kopuk olan yüzme camiasını yeniden bir araya getirmek için adayım. Adana yüzmesini daha iyi yerlere taşımak birleştirici bir güç olmak istiyorum.” -ÖNEMLİ PROJELERİM VAR Adana olarak büyük bir aile olmak için çalışacağını kaydeden Şanlı, görev verilmesi halinde bu işi en iyi şekilde yapacağına inandığını vurguladı. Şanlı konuşmasında şunlara yer verdi: “1942’li yıllarda yenilmez armadalar olarak bilinen Adana’mızı, Türkiye olimpiyatlara hazırlama merkeziyle (THOM) birlikte ve Adana’daki tüm antrenörlerimizle, yöneticilerimizle bu ruhu yeniden yakalamak için çalışacağım. Adana’yı geçmiş yıllardaki gibi yeni yenilmez armadalar çıkartma gayreti içinde olacağım.’’ -KÜSKÜNLÜKLERİ SONLANDIRACAĞIM Adana’da ilk hedefinin aile ortamı yakalamak olduğunu söyleyen Sabri Şanlı, küskünlükleri sonlandıracağını ifade etti. Şanlı, Adaylık surecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.  

 

Yüzme Federasyonu Adana Eski İl Temsilcisi Pervin Bulut'tan boşalan Temsilcilik makamına Ulusal Yüzme Hakemi Sabri Şanlı aday olduğunu açıkladı.

 Şanlı, Yüzme sporunun içinden geldiğini çocukluğundan bu yana yüzme sporuyla uğraştığını belirtti.

-SABRİ ŞANLI KİMDİR?

1989 Adana doğumlu Mersin Üniversitesi İşletme bölümünü ve ardından ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren ve çocukluğundan beri sporun içinde olan Sabri Şanlı Yüzme İl Temsilciliği adayı oldu.

Yüzme hayatı boyunca onlarca Ulusal müsabakalarda ve şampiyonalarda görev yaptığını anımsatan Sabri Şanlı, “Gençler bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olabiliyor. Bende bu göreve talip oldum. Tecrübem, bilgim ve yüzme çevrem bu işi yapabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum” dedi.

 Birçok spor dalında lisanslı sporcu olarak faaliyette bulunan Sabri Şanlı sözlerine şöyle devam etti;

 ‘’Bu spor dalları arasında yüzme benim için her zaman farklı bir yere sahipti. 2009 yılında yüzme hakemliği lisansına sahip oldum. Şuanda Türkiye Yüzme Federasyonu Ulusal yüzme hakemiyim. Özel bir kurumda finans uzmanı olarak çalışmaktayım. Adana da ki kopuk olan yüzme camiasını yeniden bir araya getirmek için adayım. Adana yüzmesini daha iyi yerlere taşımak birleştirici bir güç olmak istiyorum.”

-ÖNEMLİ PROJELERİM VAR

Adana olarak büyük bir aile olmak için çalışacağını kaydeden Şanlı, görev verilmesi halinde bu işi en iyi şekilde yapacağına inandığını vurguladı.

Şanlı konuşmasında şunlara yer verdi:

“1942’li yıllarda yenilmez armadalar olarak bilinen Adana’mızı, Türkiye olimpiyatlara hazırlama merkeziyle (THOM) birlikte ve Adana’daki tüm antrenörlerimizle, yöneticilerimizle bu ruhu yeniden yakalamak için çalışacağım. Adana’yı geçmiş yıllardaki gibi yeni yenilmez armadalar çıkartma gayreti içinde olacağım.’’

-KÜSKÜNLÜKLERİ SONLANDIRACAĞIM

Adana’da ilk hedefinin aile ortamı yakalamak olduğunu söyleyen Sabri Şanlı, küskünlükleri sonlandıracağını ifade etti.

Şanlı, Adaylık surecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.