Hatay'dan Acı Haber: 1 Asker Şehit Oldu

GÜNDEM 13.05.2017 - 07:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2208+ kez okundu.
 

Hatay'dan Acı Haber: 1 Asker Şehit Oldu

Hatay'ın Hassa ilçesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
Hatay'ın Hassa ilçesnde çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu. VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI Konuyla ilgili Hatay Valiliği de bir açıklama yaptı. Yazılı açıklamada şöyle denildi: "Amanoslar bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek üzere 11 Mayıs'ta operasyon başlatılmıştır. Operasyonlar sürerken 13 Mayıs'ta saat 00.45 sıralarında Hassa İlçesi Çardak Yaylası Domuzdamı Mevkiinde meydana gelen olayda 2 jandarma özel harekat timi mensubu ile 1 polis özel harekat timi mensubu yaralanmıştır. Olayın ardından ambulansla ilimizdeki çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan Jandarma Astsubay Çavuş Niyazi Elçin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve idari tahkikat başlatılmıştır." DÜN ŞIRNAK'TAN ŞEHİT HABERİ GELMİŞTİ Şırnak Bestler Dereler'de bugün yaşanan çatışmada yaralanan bir asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. ÇATIŞMADA YARALANMIŞTI Operasyonda arazi arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı. Açılan ateşe anında karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı. Yaralı asker, helikopterle kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit oldu.  
Hatay'ın Hassa ilçesinde çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

Hatay'ın Hassa ilçesnde çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili Hatay Valiliği de bir açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Amanoslar bölgesinde faaliyet gösterdiği değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek üzere 11 Mayıs'ta operasyon başlatılmıştır. Operasyonlar sürerken 13 Mayıs'ta saat 00.45 sıralarında Hassa İlçesi Çardak Yaylası Domuzdamı Mevkiinde meydana gelen olayda 2 jandarma özel harekat timi mensubu ile 1 polis özel harekat timi mensubu yaralanmıştır. Olayın ardından ambulansla ilimizdeki çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan Jandarma Astsubay Çavuş Niyazi Elçin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

DÜN ŞIRNAK'TAN ŞEHİT HABERİ GELMİŞTİ

Şırnak Bestler Dereler'de bugün yaşanan çatışmada yaralanan bir asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

ÇATIŞMADA YARALANMIŞTI

Operasyonda arazi arama tarama faaliyeti sırasında teröristler tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı.

Açılan ateşe anında karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı.

Yaralı asker, helikopterle kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen şehit oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.