AVRUPA HOSPİTAL'DAN ESNAFA SAĞLIK HİZMETİNDE İNDİRİM…

GÜNDEM 21.05.2017 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2238+ kez okundu.
 

AVRUPA HOSPİTAL'DAN ESNAFA SAĞLIK HİZMETİNDE İNDİRİM…

  Adana ESOB ile Özel Avrupa Hospital Adana arasında yapılan protokol ile odalara kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlar ile yakınlarına,   Özel Avrupa Hospital Adana'da Yüzde 30'a varan oranlarda indirimli sağlık hizmeti verilecek...   ADANA - Adana ESOB'a bağlı esnaf ve sanatkar odalarına kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlara, Özel Avrupa Hospital Adana'da yüzde 30'a varan oranlarda indirimli sağlık hizmeti verilecek.   Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Özel Avrupa Hospital Adana Genel Müdürü Op.Dr. Orhan Yanar ile yapılan protokol gereği, esnaf ve sanatkarlar odalarına kayıtlı üyelerin çalışmayan eşi, bakmakla yükümlü olduğu bekar ve çalışmayan çocukları ile anne ve babalarına, esnaf - sanatkarın üyelik kimliğini ibraz etmeleri halinde, SGK'lı hastalardan alınan ayakta muayene ve tedavi ücretlerinden yüzde 30, yatarak tedavi ve ameliyatlarda yüzde 20, Check-Up hizmetleri ve ücretli işlemlerde yüzde 20 oranında indirim yapılacağını duyurdu.   Protokole göre, Özel Avrupa Hospital Adana'da, SGK Katılım Payı olan 15 TL muayene katılım payları ise nakit olarak tahsil edilecek.   İmzalanan protokolden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Birlik Başkanı Nihat Sözütek, "Adana ESOB olarak 84 esnaf odası ve 176 bine ulaşan kayıtlı üyelerimiz ile birlikte esnaf - sanatkarlarımızın faydalanacağı anlaşmaya Özel Avrupa Hospital Adana ile imza atmaktan mutluyuz.  Bundan böyle meslek odalarımız ve üyelerimiz Özel Avrupa Hospital Adana Hastanesi'nde yüzde 30'a varan oranda esnafa özel indirimden yararlanacak. Bizler, Adana ve  esnaf - sanatkarlarımıza hizmet için buradayız. İnşallah Adana'mız için her şey daha güzel olacak"dedi.   Hastane Genel Müdürü Orhan Yanar da  “Özel Avrupa Hospital Adana olarak esnaf odaları birliğimiz ve oda başkanlarımız ile üye esnaflarımıza hastanemizde hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.   Protokol töreninde, Adana ESOB Başkanı Sözütek ve Genel Müdür Op.Dr.Yanar'ın yanısıra, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ve Birlik Disiplin Kurulu Üyeleri, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman ve Adana Kitapçılar - Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ateş ile Hastana Başhekimi Dr.Metin Habbani, Pazarlama Müdürü Leman Yurtsal da hazır bulundular.  

 

Adana ESOB ile Özel Avrupa Hospital Adana arasında yapılan protokol ile odalara kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlar ile yakınlarına,   Özel Avrupa Hospital Adana'da Yüzde 30'a varan oranlarda indirimli sağlık hizmeti verilecek...

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı esnaf ve sanatkar odalarına kayıtlı üye esnaf ve sanatkarlara, Özel Avrupa Hospital Adana'da yüzde 30'a varan oranlarda indirimli sağlık hizmeti verilecek.

 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Özel Avrupa Hospital Adana Genel Müdürü Op.Dr. Orhan Yanar ile yapılan protokol gereği, esnaf ve sanatkarlar odalarına kayıtlı üyelerin çalışmayan eşi, bakmakla yükümlü olduğu bekar ve çalışmayan çocukları ile anne ve babalarına, esnaf - sanatkarın üyelik kimliğini ibraz etmeleri halinde, SGK'lı hastalardan alınan ayakta muayene ve tedavi ücretlerinden yüzde 30, yatarak tedavi ve ameliyatlarda yüzde 20, Check-Up hizmetleri ve ücretli işlemlerde yüzde 20 oranında indirim yapılacağını duyurdu.

 

Protokole göre, Özel Avrupa Hospital Adana'da, SGK Katılım Payı olan 15 TL muayene katılım payları ise nakit olarak tahsil edilecek.

 

İmzalanan protokolden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Birlik Başkanı Nihat Sözütek, "Adana ESOB olarak 84 esnaf odası ve 176 bine ulaşan kayıtlı üyelerimiz ile birlikte esnaf - sanatkarlarımızın faydalanacağı anlaşmaya Özel Avrupa Hospital Adana ile imza atmaktan mutluyuz.  Bundan böyle meslek odalarımız ve üyelerimiz Özel Avrupa Hospital Adana Hastanesi'nde yüzde 30'a varan oranda esnafa özel indirimden yararlanacak. Bizler, Adana ve  esnaf - sanatkarlarımıza hizmet için buradayız. İnşallah Adana'mız için her şey daha güzel olacak"dedi.

 

Hastane Genel Müdürü Orhan Yanar da  “Özel Avrupa Hospital Adana olarak esnaf odaları birliğimiz ve oda başkanlarımız ile üye esnaflarımıza hastanemizde hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Sağlık konusunda elimizden gelen bütün çabayı sarf ederek daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Atılan imzalarla birlikte bu anlaşmaların uzun süre devam etmesi dileğiyle protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Protokol töreninde, Adana ESOB Başkanı Sözütek ve Genel Müdür Op.Dr.Yanar'ın yanısıra, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ve Birlik Disiplin Kurulu Üyeleri, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman ve Adana Kitapçılar - Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ateş ile Hastana Başhekimi Dr.Metin Habbani, Pazarlama Müdürü Leman Yurtsal da hazır bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.